ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Singurul obiectiv al urmașului de ideolog bolșevic Alexandru Florian: ruperea rădăcinilor neamului românesc de Tradiție, de Martiri, de marii gânditori creștini care au generat cultură conservatoare, de simbolurile naționale.

Ne apropiem de Săptămâna Patimilor și spun doar atât: Dacă voi reintra în politică, o voi face și pentru a restaura valorile naționale.

Cum am mai spus cu altă ocazie, numele de Mircea Vulcănescu îl merită o mare universitate, o facultate de sociologie, nu doar un liceu marginal.

Iar despre Băluță, ce să spun? Își merită numele.

Deși este un foarte bun administrator, în rest este un obedient lipsit de caracter. Fiul meu Timotei a fost terorizat administrativ de ciracii primarului, care a dat ordin ca toți angajații să fie vaccinați cu serul experimental. Până la urmă, l-au rejectat. Deci nu am avut așteptări de la acest ipochimen harnic.

Rușine și corpului profesoral care a achiesat la această impietate.

Citiți și Martirul Mircea Vulcănescu va apărea din pământ când va voi Dumnezeu. La fel și în sinaxar. INTERVIU cu Doamna Măriuca Vulcănescu

VIDEO cu Doamna Măriuca Vulcănescu, fiica filosofului-martir: