ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum am amintit deja, pe 20 noiembrie, ActiveNews a fost primul site din România care a relatat enormitatea plasării unui Cod QR pe Catedrala Mântuirii Neamului. Evident, într-o notă critică. Patriarhul ne-a auzit și a îndreptat eroarea, după cum am anunțat ulterior.

Instalarea unui asemenea cod, simbol profețit al Erei Electronice și Marii Resetări anticreștine, pe edificiul simbolic al Bisericii Ortodoxe Române, era nu numai o alegere nefericită ci și lipsită de sens de-a dreptul. Cu o excepție, sau poate două, nimeni nu ar fi fost atât de tâmp încât să stea cu mâna întinsă pentru a capta de la distanță codul QR când există atâtea site-uri îndrumătoare pe internet cu privire la donațiile pentru Catedrală.

În articolul nostru inițial, de unde a fost preluată informația în întreaga presă, afirmam că dacă se ia decizia corectă a îndepărtării Codului QR de pe clădirea Catedralei, după semnalul nostru discret, ActiveNews se oferă să găzduiască gratuit, pe timp nelimitat, pentru milioanele de cititori și vizitatori ai noștri, un banner cu trimitere către site-uri de donații pentru Catedrală.

Ne ținem de cuvânt: începând de azi, momentan pe versiunea desktop, este instalat banner-ul către Pictăm Catedrala, unde se află toate paginile și resursele necesare privind donațiile pentru finalizarea proiectului național gândit de marele român și ziarist Mihai Eminescu.

PS: Cu toate acestea, un cititor ne-a sesizat azi că deși codul mare (FOTO dreapta) a căzut (FOTO centru mai jos) tot se mai întrezăresc două coduri pe două bannere mai mici (FOTO stânga). Sperăm ca și această situație să se îndrepte cât de curând. Doamne ajută!