Aprozarul Virtual, inițiativa Primăriei Ciugud, devine național. Platforma este GRATUITĂ pentru micii producători români
Aprozarul Virtual, platforma on-line lansată inițial pentru a sprijini producătorii locali din comuna Ciugud, devine național și este pus GRATUIT la dispoziția micilor producători români pentru a-și vinde produsele în timpul crizei, informează Primăria din Ciugud într-un comunicat de presă.
Conform sursei citate, fiecare producător român, din orice colț al țării s-ar afla, „va putea să se înscrie gratuit în platforma on-line și va avea propriul său aprozar virtual unde va putea adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă. Mai mult, fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții”.
„La rândul lor, cumpărătorii vor avea la dispoziție posibilități multiple prin care să își aleagă produsele dorite, dar și posibilitatea de a-și găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiesc. Cumpărătorul va putea lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată va putea recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții săi”, continuă comunicatul.
Primăria din Ciugud menționează: „Credem că, în aceste vremuri grele, trebuie să ne gândim, mai mult ca oricând, și la micul producător de la sat, care din produsele obținute cu sudoare și multă trudă își asigură traiul zilnic. Oamenii aceștia demni și harnici nu strigă după ajutor, nu se plâng, ci continuă să muncească, cu fața arsă de soare și cu mâinile brăzdate de trudă, în speranța că noi, consumatorii, vom alege să punem pe masă produsele lor. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă o picătură de speranță pentru fermierul sau producătorul de la țară, înseamnă o șansă pentru agricultura românească autentică și înseamnă un viitor pentru satul românesc.
Iată de ce am ales să facem această platformă on-line care să faciliteze interacțiunea dintre client și micul producător român, să promovăm produsele românești, dar și pe cel care le obține prin multă trudă și sacrificii. Ei sunt oamenii care iubesc pământul, care apreciază cu adevărat bogăția pe care ne-o oferă munca grea a câmpului și care merită o platformă de e-commerce. Din apreciere pentru ei, oamenii minunați ai satului românesc, s-a născut APROZARUL VIRTUAL.
APROZARUL VIRTUAL este o platformă on-line care are ca scop promovarea ofertei producătorilor locali și a produselor acestora, curate, proaspete și 100% românești. Ideea a pornit din Ciugud, comuna din România care a inițiat în România conceptul „Smart Village” (Satul Inteligent), și s-a extins la nivel național pentru a sprijini toți producătorii români”.
Pentru a accesa Aprozarul Virtual accesați www.aprozarulvirtual.ro și să rămâneți în contact pe Pagina de Facebook https://www.facebook.com/aprozarulvirtual.ro/.
Contact: contact@aprozarulvirtual.ro
Pe același subiect

Ceaiul de coajă de salcie, adevărata „aspirină” naturală

UE critică decizia României de a interzice exportul de produse agricole. Ministrul Agriculturii vrea să facă pe placul Bruxelles-ului: Vom reevalua situația, în noua ordonanță militară vom face câteva retușuri

S.O.S. economia rurală: Închiderea piețelor agroalimentare a aglomerat hipermarketurile și le-a dublat acestora cifra de afaceri!

Două mii de grădinari oferă gratuit semințe românești, pentru a salva gustul nostru vechi al legumelor și fructelor

Ferma Scufița din Homița, povestea unei tinere familii de horticultori care a ales să se mute la țară pentru a face agricultură bio pe pământul bunicilor

Oricine se poate duce să-și muncească terenul sau grădina, indiferent de distanță, cu condiția să poată dovedi că dețin acea suprafață în proprietate
Recomandările noastre

Vine valul trei: ȘI VACCINAȚII VOR MURI! Scenariul oficial al Guvernului de la Londra care a speriat toți britanicii vaccinați cu o doză sau chiar două: 60-70% din morții valului trei vor fi din cei injectați. GRAFIC / DOCUMENT OFICIAL

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (0)