ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În urma apariției articolului despre OLIGARHII LUI PUTIN și a măsurilor luate de SUA, UE, Marea Britanie și Elveția contra unora dintre aceștia, am primit la redacție rugămintea de a publica următoarea precizare:

„Alpha Bank Romania precizeaza ca nu are nicio legatura si niciun fel de relatie cu Alfa-Bank Rusia si nici cu vreun alt grup financiar-bancar prezent in Rusia, Belarus sau Ucraina.

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Grupul ofera o gama larga de produse si servicii financiare de inalta calitate atat in Grecia cat si in afara acesteia, avand una dintre cele mai mari rate de adecvare a capitalului din Europa. Activitatile internationale se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Niciuna dintre subsidiarele Alpha Bank Group nu are vreo legatura si nu este in niciun fel asociata cu Alfa-Bank Rusia.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania

Am dat curs rugăminții Alpha Bank pentru a nu fi confundată cu Alfa Bank, despre care Haaretz a scris, între altele: „Oligarhul Mihail Fridman, de exemplu, a fost considerat în anii 1990 un om de afaceri independent, fără legături cu regimul, dar s-a apropiat de cercul oligarhilor din jurul lui Putin, la fel ca și partenerul său din marele grup bancar Alfa, Petr Aven. Fridman are și cetățenie israeliană. Săptămâna trecută, Aven și Fridman s-au trezit pe lista de sancțiuni din cauza relației lor apropiate cu Putin.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews