ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Școlile din Germania în care elevii majoritari sunt imigranți musulmani au intrat într-o spirală a violenței, afirmă președintele Asociației Profesorilor din Germania, Heinz-Peter Meidinger pentru ziarul BILD, citat de InfoWars.

Acesta susține că numărul atacurilor asupra cadrelor didactice din școlile în care elevii majoritari sunt imigranți musulmani este în creștere, iar mai multe școli au nevoie deja de securitate privată. Și asta nu e tot: copiii poartă la ei cuțite și „spray-uri paralizante”.

Întrebat dacă difuzarea unui videoclip ISIS la o școală din Berlin reprezintă un caz izolat, acesta explică:
 
„Din păcate, acestea nu mai sunt cazuri izolate, nici măcar în rândul elevilor din școlile elementare. Astfel de incidente există acum în multe școli din Germania. Un lucru este sigur: Videoclipurile violente de pe rețelele sociale au intrat de mult timp în viața studenților. În forumurile de pe chat, cum ar fi WhatsApp, filme precum videoclipul ISIS, se răspândesc cu viteza vântului”.

Meidinger declară că există o „polarizare și deteriorare” crescândă în școlile din cartierele urbane. „O elevă evreică a fost amenințată cu moartea de către colegii ei și, din când în când, există atacuri antisemite la Berlin", spune el.

Din acest motiv, unele școli sunt acum protejate de body-guarzi privați. s
Meidinger avertizează că progresele înregistrate în procesul de integrare trebuie făcute în mai multe domenii problematice. În caz contrar, situația din școlile germane ar putea scăpa de sub control, iar „asta nu putem permite”, spune el.

Presa a dezvăluit deja că migranții musulmani care au o afinitate față de propaganda ISIS nu sunt restricționați în niciun fel în Germania. În decembrie 2015, autoritățile germane au descoperit imagini cu steaguri ISIS și decapitări ale „necredincioșilor ” pe sute de telefoane mobile ale unor solicitanți de azil.
 
Recent, un refugiat creștin sirian care ajunsese în Austria declara pentru o televiziune germană că a preferat să revină în țara sa deoarece mulți dintre refugiații intrați în Europa s-au alăturat organizațiilor jihadiste Al-Nusra și ISIS.
 
Cancelarul german Angela Merkel afirma de curând, intrând într-o polemică cu unul dintre miniștrii Cabinetului său, că musulmanii ce locuiesc pe teritoriul german și religia lor sunt parte a Germaniei.

Cei circa patru milioane de musulmani „aparțin Germaniei, exact la fel cum și religia lor aparține Germaniei”, afirma Merkel, ce are frecvente contradicții cu fostul premier bavarez cu privire la imigrația din țările musulmane.