ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi foști șefi ai CIA fac declarații șocante despre modul în care așa numitul „deep state” din America este angajat într-o lovitură de stat pentru a-l înlătura pe  președintele Donald Trump. Mai mult, unul dintre ei aduce slavă lui Dumnezeu pentru existența statului profund.
 
 În timpul unui interviu pentru  Margaret Brennan, de la CSPAN, fostul șef al CIA, John McLaughlin, alături de  succesorul său, John Brennan, au recunoscut practic că există o cabala secretă a oamenilor din serviciile de informații americane care „încearcă să-l scoată din joc peTrump”, relatează Fox News.

„Slavă lui Dumnezeu pentru statul profund ”, a spus McLaughlin. „Ceea ce vreau să spun este că toată lumea a văzut această efervescență de diplomați și ofițeri de informații, dar și oameni de la Casa Albă care merg în Capitol Hill chiar acum.  Toți sunt oameni care își fac datoria sau răspund la un apel”, a adăugat el.
 
„Cu toți cei care știau ce se întâmplă aici, a fost nevoie ca un ofițer de informații să facă un pas înainte și să spună ceva despre asta. El a fost declanșatorul care a dezlănțuit totul”, a spus McLaughlin, referindu-se la „denunțătorul” CIA, sau așa numitul ”avertizor de integritate” despre care presa a scris că a lucrat pentru Obama, Biden și Brennan.  Mai precis, un membru al serviciului de informații care a semnalat că o convorbire telefonică din 25 iulie dintre Donald Trump și omologul său ucrainean, Zelensky, a avut un conținut nepotrivit.

Publicația Real Clear Investigations a dezvăluit că agentul CIA cu pricina este Eric Ciaramella. El a lucrat anterior în administrația Obama, cu fostul șef CIA John Brennan, și cu fostul vicepreședinte Joe Biden.

„Aceasta este instituția guvernului SUA - care, cu toate defectele sale și greșelile ei, este angajată instituțional în fața obiectivității și pentru a spune adevărul”, a afirmat McLaughlin.

De asemenea, fostul șef al CIA John Brennan, a lăudat existența „statului profund” și a recunoscut că obiectivul final este eliminarea președintelui.

„Slavă Domnului pentru femeil și bărbații din comunitatea de informații și comunitatea de aplicare a legii care se ridică acum și își îndeplinesc responsabilitățile pe care le au față de cetățeni”, a continuat Brennan.

Camera Reprezentanților a aprobat joi o rezoluție care stabilește următorii pași ai procedurii de impeachment (punere sub acuzare și destituire) declanșate împotriva președintelui Donald Trump, care a denunțat imediat ''cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria americană'', relatează AFP și Reuters.

Rezoluția a fost adoptată cu 232 de voturi pentru și 196 împotrivă în Camera Reprezentanților, unde democrații dețin majoritatea. În replică, Donald Trump susține că nu a greșit cu nimic în exercitarea atribuțiilor și se consideră vizat de o „lovitură de stat”.

Este „cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria americană”, a scris el pe Twitter joi, imediat după votul din Camera Reprezentanților. „Este injust, anticonstituțional și fundamental anti-american”, notează și Casa Albă într-un comunicat.