ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cele 75 de morți oficiale declarate în Europa în urma vaccinurilor Pfizer/BioNTech și Moderna, raportate de ActiveNews sâmbătă, o bază de date federală a SUA semnalează 181 decese rezultate după injectarea cu vaccinurile anti-Covid.
 
Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) este o bază de date finanțată de guvernul SUA care urmărește reacțiile adverse și decesele cauzate de vaccinuri. 

În prezent, datele după adunate în urma vaccinurilor experimentale cu ARNm care au fost raportate voluntar se întind pe o perioadă de două săptămâni, de la sfârșitul lunii decembrie până la 13 ianuarie 2021.

Datele acoperă 7.844 cazuri, inclusiv 181 decese.
 

Cele mai multe decese s-au înregistrat la persoanele cu vârsta peste 75 de ani, conform MedAlerts.org.

După cum arată datele, s-a înregistrat cel puțin un deces al unui copil nenăscut care a murit chiar după ce mama a primit un vaccin ARNm de la Pfizer.

 
Liniile directoare pentru utilizarea de urgență a vaccinului experimental cu ARNm Pfizer în Marea Britanie au avertizat femeile însărcinate și femeile care intenționează să rămână însărcinate să nu se imunizeze.

Dar liniile directoare ale FDA emise în SUA pentru vaccinul anti covid de la Pfizer nu includeau astfel de avertismente, informează HealthImpactNews
 
Aceasta este declarația femeii în original și în română:

I was 28 weeks and 5 days pregnant when I received the first dose of the COVID19 vaccine. Two days later (12/25/2020 in the afternoon), I noticed decreased motion of the baby.

The baby was found to not have a heartbeat in the early am on 12/26/2020 and I delivered a 2lb 7oz nonviable female fetus at 29 weeks gestation. (Source.)

Eram însărcinată de 28 de săptămâni și 5 zile când am primit prima doză de vaccinul COVID19. Două zile mai târziu (12/25/2020 după-amiaza), am observat scăderea mișcărilor copilului.

Copilul a fost găsit fără bătăi de inimă la începutul zilei de 12/26/2020 și am livrat un făt de sex feminin de aproximativ 1kg și 300 g, la 29 de săptămâni de gestație. (Sursa.)


Atunci când citiți notele însoțitoare ale acestor cazuri raportate către VAERS, reiese clar că mulți profesioniști din domeniul sănătății sunt reticenți în raportarea acestor cazuri, probabil - ca și la noi - temându-se de repercusiuni, apreciază sursele citate, oferind și câteva exemple:
 

(VAERS ID # 913733) Bunica mea a murit la câteva ore după ce a primit prima doză a vaccinului Covid Moderna. Nu mă așteptam ca evenimentele să fie legate iar spitalul curant nu a recunoscut acest lucru și am vrut să fiu sigur că a fost făcut un raport.

(VAERS ID # 914621) Rezident în unitatea noastră de îngrijire pe termen lung, care a primit prima doză de vaccin Moderna COVID-19 pe 22.12.2020; s-a documentat doar efectul secundar o oboseală ușoară după primire. Ea a decedat pe 27.12.2020 din cauze naturale conform raportului. A fost anterior de mai multe ori în îngrijirea hospice-ului, locuia în azilul de bătrâni de peste 9 ani, la vârstnici cu demență. Datorită apropierii de data vaccinării, am simțit că ar trebui să raportăm decesul, chiar dacă nu se crede că este înrudit

(VAERS ID # 914895) Injecție administrată în data de 28.12.20 - fără evenimente adverse și fără probleme ieri; Deces astăzi, 30.12.20, aprox. 2:00 azi (necunoscut dacă este legat - Administratorul l-a marcat ca fiind din cauze naturale)

 
Site-ul american citat mai notează că este foarte greu de apreciat oficial numărul real de victime ale vaccinurile și pentru faptul că Certificatele de deces nu au o asemenea rubrică, cel mai lejer fiind de bifat, mai ales în cazul vârstinicilor, „cauze naturale”.
 
Un raport din 2011 al Harvard Pilgrim Health Care, Inc. pentru Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA (HHS) menționa că mai puțin de un procent din toate reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt raportate guvernului, informează și site-ul VaccineImpact.com

Deși 25% dintre pacienții din ambulatoriu prezintă reacții adverse la vaccinuri, mai puțin de 0,3% din toate reacțiile adverse  și 1-13% dintre evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA).
 
După cum am mai spus, odată cu apariția vaccinurile au reapărut și cauzele naturale ale deceselor.