ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiul lui Joe Biden, președintele ilegitim al SUA, ar putea fi acuzat de prostituție pentru că a transportat prostituate peste granițele statului și a deghizat cecurile în plăți pentru „servicii medicale”. Hunter Biden, „Primul Fiu” al Casei Albe, a cheltuit 30.000 de dolari în cinci luni pentru experiențe sexuale cu ucrainence, transmite DailyNews într-o exclusivitate marcată cu AVERTISMENT de CONȚINUT GRAFIC, recte sexual.

Documente, texte și înregistrări video obținute de DailyMail.com arată că Hunter Biden a cheltuit o sumă de 30.000 de dolari pe „escorte” într-o perioadă de cinci luni.

Hunter a scris cecuri către o ucraineancă pe nume Ekaterina Moreva, care a fost menționată în rapoarte de alertă ale băncilor pentru activități suspecte, dezvăluie documentele.

Un raport de activitate suspectă (SAR) întocmit de JPMorgan Chase a semnalat tranzacții în care era implicată Moreva după ce aceasta a primit zeci de mii de dolari de la compania lui Hunter.

Fotografii de pe iPhone-ul lui Hunter arată că acesta a scris cecuri deghizate în servicii medicale pentru prostituatele furnizate de Moreva, al cărei site oferă "experiențe” cu femei.

Videoclipuri și fotografii arată că Hunter a ajutat la transportul acestor femei din Boston la New York pentru o noapte de desfrâu cu el - o potențială infracțiune federală, mai transmite sursa citată.

Procurorii ar putea avea un caz de infracțiune federală de prostituție împotriva lui Hunter Biden, potrivit acestor documente, mesaje și videoclipuri. Ucraineanca Ekaterina Moreva, matroană cu activitate lucrativă în Florida și New York, a primit zeci de mii de dolari de la compania lui Hunter și de la femeile contractate, pe care „Primul Fiu” le-a plătit pentru sex în grup cu prostituate de doar 20 de ani.

Joe Biden i-a plătit indirect serviciile de sex în grup fiului lui

Unele dintre plățile către prostituate ale lui Hunter au venit la doar câteva ore după ce a primit mii de dolari de la tatăl său, informează sursa citată.

Videoclipuri și fotografii îl arată pe Hunter ajutând la transportarea acestor prostituate peste granițele statului pentru o noapte de desfrâu cu el - o potențială infracțiune federală.

Fiul președintelui este în prezent subiectul unei anchete federale, afirmă DailyMail, care mai adaugă și faptul că materialul se află în mâinile FBI încă din decembrie 2019, ceea ce ridică perspectiva ca ancheta sa asupra lui Hunter să conducă la acuzații privind relațiile sale cu prostituatele - deși experții spun că urmăririle penale numai pentru acuzații de prostituție sunt rare.

Materialele par să provină ori din același faimos laptop despre care ActiveNews a scris în repetate rânduri și despre care goarnele de propagandă ale bolșevicilor deghizați de azi susținea că este „o lucrătură rusească” ori dintr-un al doilea laptop, despre care Hunter Biden îi spunea unei prostituate că i-a fost furat de dealeri de droguri ruși și care ar fi conținut înregistrări în care acesta făcea „sex nebun”, potrivit propriilor sale afirmații.

De ce se reia această poveste acum, cu toate tunurile?

Este o întrebare al cărei răspuns îl vom afla probabil în scurt timp, urmărind evenimentele politice din SUA.

Reamintim că încă din octombrie 2020, personalitatea lumii publice conservatoare americane Steve Bannon a primit o copie a laptopului lui Hunter Biden. Studierea acesteia a devenit misiunea și datoria expertului Jack Maxey, a scris LifeSiteNews. După care a început nebunia. Maxey este un erou al Adevărului. El știe că poate să moară „accidental” în orice clipă, așa că a pus e-mail-urile la dispoziția mai multor redacții internaționale. După ce a constatat că acestea nu le valorifică întru totul, le-a încărcat online și a publicat linkul pe conturile sale de social media doar pentru ca baza de date să fie blocată de agenții Big Tech.

Însă ceea ce nu a ajuns încă la publicul larg este cunoscut în primul rând de serviciile speciale ucrainene, rusești și chineze, respectiv de șefii securității din Ucraina, de Vladimir Putin și Xi Jinpeng. Pentru că Hunter Biden a făcut afaceri cu și prin ele. Iar ele dețin nu numai conținutul laptop-ului/laptop-urilor ci și toate episoadele de pe teren ale dezaxatului fiu al actualului președinte al SUA, Joe Biden, și, mai ales, plățile directe făcute lui.

Iată de ce, cine înțelege acest lucru înțelege și că războiul Rusiei din Ucraina și jocul internațional din jurul lui, cu contrele de fațadă dintre SUA și Rusia, sunt toate o mascaradă. Dacă voiau să-l distrugă pe Biden până acum, Putin și Xi doar apăsau pe butonul enter și întreaga lume era inundată de dovezile corupției și trădării Familiei Biden ca și ale altor demențe la care nici nu vrem să ne gândim, după cum arătam chiar noi.

Așa cum a scris și ActiveNews în editorialul din 27 martie, „Ce Zelenski? Ce Putin? Ce Biden? DOAR ROMÂNIA! MARE!”, „Rusia avea tot interesul ca America să fie condusă de un om slab. De aceea a și pus toți umerii la dărâmarea lui Trump.

Prea repede s-a uitat acuza dată în clar de cel de-al 45-lea președinte al SUA la confruntarea electorală finală: „Pe voi, familia Biden, Rusia v-a plătit cu mulți bani și probabil încă mai face asta”!

„Familia ta a luat 3.500.000 dolari din Rusia, via Putin și Primarul Moscovei”, a mai spus Trump atunci cu referire la legăturile lui Hunter Biden cu Elena Baturina, singura femeie miliardară din Rusia, văduva lui Iurie Lujkov, fostul primar al Moscovei.”

Poate a sosit acel moment, al schimbării lui Biden cu Kamala, ceea ce va accelera aruncarea lumii din lac în puț.