ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comediantul american Jimmy Dore fost atras în matrix-ul propagandei, dar, după ce a primit vaccinul, a avut efecte secundare severe. El și-a dat ulterior seama că a fost păcălit.

El și-a dat seama că instituția medicală a mințit nu numai cu privire la ivermectină, dar și despre hidroxiclorochină și tratamentele timpurii. Au mințit cu privire la imunitatea de turmă și imunitatea naturală. Au mințit cu privire la măști. Au mințit când au spus că vaccinul anti-COVID previne transmiterea și ar pune capăt pandemiei. Au mințit cu privire la siguranța vaccinurilor și la gravitatea virusului.

În timpul valului Omicron, Dore a luat COVID de trei ori și a fost „cea mai blândă răceală” pe care a avut-o vreodată. Din păcate, a făcut o a doua greșeală. A luat Paxlovid și a făcut din nou COVID. Faptul că Paxlovid te face predispus la reinfectare este de acum un lucru cunoscut.

Dore avertizează că întregul guvern este corupt. Corupția a infestat fiecare componentă a guvernului.

Într-un interviu oferit Dr. Joseph Mercola, Jimmy Dore a vorbit despre mașina de propagandă pusă în funcțiune cu privire la toate lucrurile legate de COVID. Oferim o selecție a celor mai importante afirmații ale sale:

Ieșirea din Matrix

După ce a făcut vaccinul, a suferit reacții adverse grave și a trebuit să găsească un medic holistic care să-l ajute să se recupereze.

„Am fost complet păcălit de propagandă”, spune el. „Am o afecțiune osoasă pe care trebuie să o tratez în fiecare zi, așa că mi-a fost frică. Ei au spus că, dacă faci COVID, [virusul] va găsi cea mai vulnerabilă parte a corpului tău, o va infecta și te va ucide.

La acea vreme, nu știam că alți doctori susțin altceva. Nu știam despre Declarația de la Great Barrington. Nu știam că există oameni de știință și medici de seamă care spuneau altceva.

Așadar, am primit vaccinul, m-am îmbolnăvit și nu mi-a fost mai bine niciodată. Au fost doar efecte secundare oribile. Aveam tensiunea 180/120. Puteam face un accident vascular cerebral în orice moment. Am avut dureri nervoase, leziuni ale nervilor. Am fost diagnosticat cu nevralgie occipitală.

Am suferit de dureri articulare, epuizare, dificultăți de respirație. Le-am avut luni de zile. Din fericire, [am găsit medici] care tratează persoane vătămate de vaccin... și au o teorie. Doctorul meu, Dr. [Ram] Yogendra, lucrează cu [Dr.] Bruce Patterson și teoria lor este că oamenii care au fost vătămați de vaccin se prezintă ca și cum ar avea COVID lung.

Mi-a făcut un test de sânge special. Mi-a arătat markerii mei biologici și mi-a spus: «Te prezinți ca și cum ai avea COVID lung, dar nu ai avut niciodată COVID. Deci, ai făcut asta de la vaccin...» Mi-a dat fluvoxamină, azitromicină și ivermectină.

Atunci mi s-a explicat că am fost mințiți la o scară inimaginabilă. Că ivermectina nu numai că nu este periculoasă, nu este doar pentru animale, ci este un medicament de uz uman. De fapt, a câștigat Premiul Nobel în medicina umană și se află pe lista de medicamente esențiale a Organizației Mondiale a Sănătății, a fost prescrisă de miliarde de ori și a salvat miliarde de vieți și este mai puțin toxică decât Tylenol.

Mi-a spus: „Jimmy, înainte de COVID, foloseau ivermectină pentru a trata cancerul. A fost considerată un medicament minune. Și motivul pentru care mint acum este că, dacă ivermectina tratează COVID, ei nu își pot obține autorizația de utilizare de urgență pentru aceste vaccinuri...”

Numai minciuni

„Vârsta medie de deces din cauza COVID este peste vârsta speranței de viață, dar vaccinăm liceenii... copiii și bebelușii. Acesta este un act criminal la o scară incredibilă. Și încă o fac pentru că dețin mass-media și pentru că beneficiază de imunitate la procese.

De ce ai nevoie de imunitate la procese? De ce ai nevoie de asta dacă este «sigur și eficient», dacă ai făcut toate studiile? Pentru că nu este «sigur și eficient» și nu ai făcut toate studiile.

Oamenii care promovează așa ceva sunt cei mai mari criminali din lume și au demonstrat deja că sunt dispuși să omoare un număr masiv de oameni pentru profit... Este cel mai psihopatic sistem malefic pe care l-am văzut vreodată.”

Aceste seruri nu sunt vaccinuri

După cum a menționat Dore, un vaccin care nu blochează transmiterea unui virus (și, prin urmare, nu vă împiedică să vă îmbolnăviți) nu este vaccin. Nici măcar nu au testat pentru a vedea dacă ar preveni transmiterea. De asemenea, există o abundență de dovezi care arată că aceste „vaccinuri” fac mai mult rău decât bine.

Corupția va pune capăt Imperiului SUA

„Totul este corupt”, a spus Dore. „Întreaga politică privind COVID a fost coruptă. Întreaga campanie de lansare a vaccinului este 100% coruptă. (...)

De aceea putem trimite 100 de miliarde de dolari în Ucraina, deoarece acestea reprezintă 100 de miliarde de dolari de corupție, dar nu alocăm 100 de miliarde de dolari în Statele Unite pentru persoanele fără adăpost. Nu îi vom aloca în propria noastră țară pentru că nimeni nu face profit din asta... Legiuitorii noștri obțin un mare profit din război.

Nu vom investi în propria noastră țară. Acesta este sfârșitul unui imperiu. Așa sfârșesc toate imperiile...

Avem 1.000 de baze militare în întreaga lume. Știți câte are Rusia? Trei. Știți câte are China? Probabil două. Avem 1.000 de baze militare. Noi suntem teroriștii. De la războiul din Coreea, am instalat 400 de baze militare în jurul Chinei.

Ducem un război chiar acum la granița Rusiei. Vă puteți imagina ce ar fi fost dacă Rusia ar fi finanțat un război împotriva noastră în Mexic, în valoare de 100 de miliarde de dolari? Vă puteți imagina [ce s-ar fi întâmplat] dacă Rusia și-ar fi trimis rachetele și tancurile? Ce credeți că facem noi? Exact asta se întâmplă acum.”

Ne iluzionăm că trăim în democrație

După cum a menționat Dore, Rusia, China, India, Italia și Venezuela își unesc acum forțele pentru a crea noi centre de putere economică, pentru a contracara hegemonia Statelor Unite.

„Trump a fost de fapt un pacifist în comparație cu acești tipi. Trump nu a început un alt război. De aceea îl arestează. De aceea l-au pus sub acuzare de două ori. Au trebuit să facă o operațiune FBI pe 6 ianuarie.

Ei știu că oamenii s-au săturat de oligarhie. Toți lucrează pentru aceiași oameni. Democrații și republicanii sunt plătiți de aceiași băieți: Wall Street, Big Pharma, companiile de asigurări de sănătate, Silicon Valley și complexul militar-industrial.

Trăim sub un guvern fascist. Oricine crede că votează pentru democrați și se bate cu pumnul în piept că ar lupta împotriva fascismului sau a supremației albe, doresc să îi deschid ochii cu privire la această idee stupidă. Votați pentru o altă marcă de fascism...

Această idee că vei pune capăt fascismului votând pentru un democrat [e falsă] - trăim deja sub un guvern fascist! Ne-a fost deja furată democrația. Cârdășia perfectă dintre corporații și guvern, acesta este fascismul. De aceea au impus vaccinurile. De aceea au dat 100 de miliarde de dolari Ucrainei și nu vor face nimic pentru oamenii fără adăpost din America.”