ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ilegitim al SUA Joe Biden a anunțat, în timpul vizitei sale în Massachusetts că este bolnav de cancer, informează ȘtiripeSurse.

ACTUALIZARE 21.07.2022: DUPĂ CANCER, COVID! Cvadruplu-vaccinatul și-acum infectatul Joe Biden, Nr. 1 al Planetei, pare să fie îndreptat spre EXIT. Scrisoarea Medicului de la Casa Albă - DOCUMENT

În stilul său confuz, cu care a obișnuit deja o planetă întreagă, Biden a declarat ca pentru „Surprize-Surprize”: „Trebuia să pui ștergătoarele de parbriz pentru a îndepărta literalmente pata de ulei de pe geam. De aceea eu și atât de mulți alți oameni cu care am crescut avem cancer.” (VIDEO mai jos).

Cu toate acestea, doctorul său personal a declarat faptul că „președintele Joe Biden este sănătos și rămâne apt să execute cu succes îndatoririle președinției”, amintește sursa citată.

Dacă nu va fi îndepărtat sub pretextul că are cancer atunci mai curând diagnosticul de senil, de care nu se mai poate îndoi nimeni, va fi cel care îl va pensiona forțat.

„Joe Biden e senil. Să spui asta în gura mare nu reprezintă un atac la adresa lui Biden. Orice om de omenie simte compătimire pentru Biden, văzându-l cum privește în gol sau se clatină ca un bețiv care încearcă să traverseze o stradă înghețată atunci când se apleacă asupra declarațiilor pregătite dinainte.”, afirma încă de anul trecut, prevăzându-i debarcarea, cunoscutul jurnalist american Tucker Carlson - considerat acum un posibil prezidențiabil republican, în cazul în care nu va candida Donald Trump.

Iar ActiveNews semnala în urmă cu mai puțin de 10 zile: A sosit momentul debarcării lui Joe Biden? Președintele SUA i-a plătit indirect serviciile de sex în grup cu ucrainence de 20 de ani fiului său, Hunter Biden. FBI ȘTIE susține Daily Mail într-o dezvăluire EXCLUSIVĂ cu AVERTISMENT de CONȚINUT GRAFIC

Cancer, senilitate, orice ar fi, după cum spuneam, prin schimbarea lui Biden cu Kamala se va accelera aruncarea lumii din lac în puț.

Joe Robinette Biden a călătorit miercuri în Massachusetts la bordul Air Force One pentru a vorbi despre „criza climatică” legată de utilizarea combustibililor fosili, care aruncă gaze cu efect de seră în atmosferă. VIDEO cu „cancerul”: