ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hackerii grupării Anonymous au lansat un masiv atac cibernetic asupra Statului Islamic, dezactivând peste 5.500 de conturi de Twitter aparținând militanților mișcării teroriste, informează rt.com

"Anunțăm că peste 5500 de conturi de Twitter ale #ISIS au fost oprite! #OpParis #Anonymous #ExpectUS", se arată într-o postare a Anonymous de pe Twitter.

"Avem pe teren oameni foarte apropiați de ISIS, ceea ce ne permite să culegem foarte ușor informații despre acțiunile teroriștilor", a declarat un purtător de cuvânt al Anonymous, Alex Poucher, care a adăugat că "hackerii noștri sunt mai buni decât ai lor".

Ca un răspuns la amenințările Anonymous, Statului Islamic i-a numit pe hackeri "niște idioți" și s-a oferit să dea consiliere simpatizanților împotriva atacurilor cibernetice.