ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu o scenografie bine meșterită, de tip nazist-comunist, destinată intimidării adversarului și influențării subliminale a audienței, președintele ilegal al SUA Joe Biden a condamnat ieri... democrația. El a pus la zid o jumătate din America și, dacă va continua în ritmul acesta, în curând va scoate în afara legii conservatorii lui Donald Trump, pe motiv de „extremism”. Practic, Biden dă semne că dorește instaurarea în America a unui Partid Unic, după cum afirmă jurnalistul american Tucker Carlson (video mai jos).

Biden a susținut cu vehemență că Donald Trump „reprezintă un extremism care amenință chiar bazele Republicii noastre”.

Biden a incitat și la război civil. În fața susținătorilor lui Donald Trump care „vor să tragă țara înapoi”, americanii trebuie „să apere” democrația, a spus Joe Biden.

Democrația americană nu este „garantată” și „trebuie să o apărăm”, afirmat el, criticându-i pe susținătorii lui Trump care susțin, în opinia președintelui democrat, o Americă „fără drept la intimitate (? - n.n.), fără drept la contracepție (crima avortului - n.n.), fără dreptul la căsătorie cu persoana iubită („căsătorii” homosexuale)”.

Reamintim că în fața dovezilor din ce în ce mai multe privind fraudarea alegerilor de către tatăl degeneratului Hunter Biden, Donald Trump a cerut săptămâna aceasta să fie declarat PREȘEDINTE sau Alegeri IMEDIAT

Discursul lui Biden vine ca un atac preventiv la adresa continuării dezvăluirilor lui Trump despre furtul alegerilor.

Iată cum i-a descris Joe Biden pe republicanii MAGA (Make America Great Again) în ieri seară:

„El a spus că noi "reprezentăm un extremism care amenință Republica".

"Nu respectăm Constituția sau statul de drept".

Suntem "o amenințare la adresa sufletului acestei țări" ceea ce reprezintă "un pericol clar și prezent".

El a luat un rol de comandant suprem în luptă cu o putere străină - în acest caz proprii cetățeni”, a comentat conservatorul american Robby Starbuck, prezentînd și punctul de vedere al Casei Albe și al lui Tucker Carlson:

„Urmăriți acest videoclip în întregime. Această seară a fost un moment de cotitură. Joe Biden a declarat război unei jumătăți din America, cu lumini distopice, de peisaj infernal și cu armata în spatele său ca recuzită pentru a-i amenința pe republicani. Când a mai ținut un președinte sau un dictator un astfel de discurs și nu a sfârșit prin a fi personajul negativ?”, se întreabă acesta.

VIDEO: