ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camelia Smicală, medicul român ai cărui copii au fost deținuți, separați și instituționalizați de sistemul finlandez de „protecție a copilului”, a postat luni pe pagina sa de socializare o reacție despre rezultatul alegerilor europarlamentare din România, menționând-o și pe candidata pro-Familie Ioana Picoș-Făgădaru

„România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Dintre cele două variante de mai jos, România a votat-o pe cea de-a doua. Urmează Legalizarea parteneriatului civil, educația sexuală forțată in scoli, vaccinarea obligatorie și imigrația forțată. Menționez că nu sunt rasistă de nici un fel. Am îngrijit de 23 de ani în același mod, de la copii, la homosexuali și criminali. Problema cu acest vot este că adulții au votat și toți copiii vor plăti votul lor. De acum încolo, Dumnezeu cu mila! România, rest in peace! (odihnește-te în pace - n.red.) Ura a învins și te-a învins”, a concluzionat Camelia Smicală, vizibil dezamăgită de rezultatul votului de duminică.

De menționat, în context, că nici un candidat pro-Familie sau pro-valori tradiționale nu a trecut pragul de minim 3% din voturile valabil exprimate la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, ceea ce dovedește că adepții acestor valori în România au fost dezbinați sau absenți. Totodată, foștii oponenți sau indiferenți ai Referendumului despre Căsătorie au avut parte de o mobilizare fără precedent, validând în fruntea clasamentului preferințelor pentru Parlamentul European partide precum PNL, PSD și USR-PLUS, a căror atitudine față de valorile tradiționale s-a evidențiat în octombrie 2018 și în lunile ulterioare invalidării Referendumului Constituțional despre Căsătorie.