ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a avertizat că vine Foametea. Că omenirea trebuie să sufere pentru a-l îngenunchea pe Putin. Liderul rus nu a fost îngenuncheat încă, dar oamenirea suferă deja.

Pe zi ce trece, devine tot mai evident că sancțiunile impuse Rusiei pentru invadarea Ucrainei sunt mai distrugătoare pentru cei care le-au dictat.

Se pare însă că nu SUFICIENT de distrugătoare pe cât și-ar dori arhitecții Build Back Better, care vor să nimicească lumea actuală pentru a construi o Nouă Ordine Monduială.

De aceea, este nevoie ca distrugerea să fie AJUTATĂ. Ca Foametea să fie grăbită.

De mai multe luni, în Statele Unite se înregistrează un fenomen ciudat. Unitățile de producție a hranei cad pe capete victime ale unui șir straniu de accidente: incidente, explozii, falimente dubioase...

Ultimul exemplu este fabrica de prelucrare a cărnii de pui din Campbell County, Tennessee. Aflată în top zece cele mai mari producătoare de profil din Statele Unite, compania George’s Inc: Poultry and Prepared Foods a anunțat din senin că închide porțile unității sale din Campbell.

Motivul închiderii nu a fost încă făcut public, iar localnicii au fost luați prin surprindere de decizie.

Primarul din Campbell County a declarat la una din televiziunile locale că este hotărât să facă tot ce ține de el pentru a menține fabrica deschisă, cerând ajutor de la toți factorii politici superiori, inclusiv de la guvernatori.

Închiderea fabricii, nu doar că ar arunca pe drumuri peste 200 de angajați, dar ar provoca o nouă dispariție de pe piața producătoare a alimentelor.

Găsiți mai jos o hartă interactivă cu cele peste 600 de „accidente” care au avut loc în Statele Unite și link-uri către articole cu explicații despre evenimentele survenite.