ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce președinteleJoe Biden a fost diagnosticat cu COVID, „internetul a răspuns cu speculații că Statele Unite s-ar putea afla la prăpastie daca vicepreședintele Kamala Harris devine președinte – relateaza prudent ziarista Carmine Sabia în Conservative brief.com, care se limiteaza sa reproduca reactii ale cititorilor.

Președintele Harris ar fi cumva mai rău decât președintele Biden. Trăim vremuri înfricoșătoare”, a spus Brigitte Gabriel.

Un bărbat de 79 de ani cu covid și posibil cancer este singurul lucru care ne desparte de un președinte Harris”, a spus Harrison Krank.

Rapoartele arată că Joe Biden are covid. Îi doresc recuperare rapidă. Statele Unite nu pot face față o singura zi cu președintele Harris în funcție”, a spus Nick Adams.

Pregătește-te, America”, a spus Jack Posobiec langa o fotografie a lui Harris.

Acest diagnostic de covid 19 înseamnă că vom avea un nou președinte până săptămâna viitoare. Felicitări pentru cel care va fi în curând presedintele Harris”, a spus o altă persoană.

Sunt curios să văd cum se va descurca chestia asta cu președintele Harris”, a spus Matthew Kolken. „Biden a fost testat pozitiv pentru Covid. Și credeti că el a fost un președinte groaznic? Mai bine sa sperăm că nu vom avea un președintele Harris în câteva săptămâni”, a spus un altul.

Un pacient cu demență senila, triplu stimulat, care a reușit să se mai îmbolnăvească și de Covid și nu-și amintește dacă are sau nu cancer este singurul lucru care separă publicul american candid de un președinte Harris, care ar putea pune în curând degetul pe comutatorul nuclear. Dumnezeu să ne ajute pe toți”, a spus Breck Worsham.

Președintele Harris este inevitabil în acest moment. Biden a spus că a avut cancer ieri, astăzi are covid. Acum doua săptămâni a căzut de pe bicicletă. Se simte ca și cum ar fi un personaj din Final Destination”, a spus Ross Patterson.

Președintele Joe Biden a fost diagnosticat cu covid, iar prima sa doamnă, Jill Biden, a dat vești despre starea sa: „Am vorbit cu el acum câteva minute. Se simte bine, se simte bine”.

Prima doamna Biden a fost testată negativ pentru covid după ce președintele a fost testat pozitiv, a informat Fox News.

Președintele Biden a fost testat pozitiv pentru covid-19”, a declarat Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe. „Este complet vaccinat și stimulat de două ori și prezintă simptome foarte ușoare. A început să ia Paxlovid. El se va izola la Casa Albă și va continua să-și îndeplinească pe deplin toate sarcinile. Este în contact telefonic cu membrii personalului Casei Albe și va participa la întâlnirile planificate la Casa Albă prin telefon și prin zoom de la reședință. În conformitate cu protocolul Casei Albe pentru cazurile pozitive de covid, el va continua să lucreze izolat. Iar cand testul va fi negativ, se va întoarce în persoană la munca.”

Mai jos un Video din 2020 în care Biden îi divulgă Kamalei ce i-a spus lui Obama că va face dacă va dori să se retragă: „Voi invoca apariția unei boli și voi spune că trebuie să demisionez.”. VIDEO:

Citiți și A sosit momentul debarcării lui Joe Biden? Președintele SUA i-a plătit indirect serviciile de sex în grup cu ucrainence de 20 de ani fiului său, Hunter Biden. FBI ȘTIE susține Daily Mail într-o dezvăluire EXCLUSIVĂ cu AVERTISMENT de CONȚINUT GRAFIC