ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Suntem martorii celui mai mare scandal medical din istorie – și, posibil, care va fi existat vreodată”, a declarat Andrew Bridgen, membru al parlamentului britanic, în timpul unui discurs fulminant în Camera Comunelor. 

Bridgen s-a dovedit a fi un om care nu se dă în lături de la a afirma mereu adevărul. Deși, pentru asta, a plătit un preț mare când a fost exclus din Partidul Conservator după ce a scris pe Twitter că un cardiolog de top i-a spus că lansarea acestui „vaccin” este cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust.

Într-un interviu recent cu un jurnalist de la Resistance GB, Bridgen a declarat că îi este teamă că decesele cauzate de injecțiile COVID-19 sunt o crimă „mai mare decât Holocaustul”.

„Trebuie să fie undeva între 10 și 20 de milioane de oameni care au fost uciși de aceste vaccinuri experimentale în întreaga lume, iar numărul este în creștere”, a afirmat Bridgen.

Întrebat dacă mai mulți deputați britanici se pronunță acum cu privire la aceste "vaccinuri”, Bridgen a răspuns: „Nu”. El a spus că majoritatea celorlalți parlamentari tac despre asta pentru că „au mâinile pline de sânge”.

De asemenea, parlamentarul britanic a declarat că există dovezi „covârșitoare” ale efectelor nocive ale vaccinului ARNm și despre o legătură clară între aceste seruri și o incidență crescută a cancerului, citând un nou studiu revizuit de colegi din Japonia, semnalat și de Active News.  

„Dovezile erau considerabile acum 18 luni când am vorbit pentru prima dată despre asta. Acum sunt covârșitoare. În fiecare săptămână apar tot mai multe dovezi. S-a publicat săptămâna trecută în Japonia un studiu care arată o legătură clară între persoanele care au primit boostere și ratele crescute de cancer. Știm care este cauza. Este SV40, promotorul virusului simian 40, despre care Pfizer nu a dezvăluit că se află în vaccinurile lor. Adică există o legătură clară cu creșterea ratei cancerului.”

Între 10 și 20 de milioane de morți

Andrew Bridgen nu scoate „din burtă” această cifră de 10 până la 20 de milioane de decese cauzate de vaccinul COVID-19.

În septembrie 2023, Denis Rancourt și colegii săi au efectuat o analiză privind mortalitatea din toate cauzele pentru a evalua impactul negativ potențial al injecțiilor COVID-19. Studiul a fost semnalat atunci și de Active News și poate fi citit AICI.  

Ei au descoperit că ratele mortalității din orice cauză au crescut de fiecare dată după lansarea vaccinurilor COVID-19. 


Rancourt și colegii săi au concluzionat, în lucrarea lor de 180 de pagini, că, la fiecare 800 de injecții administrate, a avut loc un deces legat de vaccin. Acest număr de 1 din 800 devine și mai alarmant dacă luăm în considerare câte doze au fost administrate.

La momentul raportului, fuseseră administrate 13,5 miliarde de injecții COVID-19. Împărțind acest număr la 800, se ajunge la aproximativ 17 milioane de decese legate de vaccinul COVID-19.

Interviul complet cu parlamentarul Bridgen: