ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În timpul unei conferințe de presă susținute miercuri, președintele ales al SUA Donald Trump a refuzat să răspundă la o întrebare din partea unui jurnalist al agenției CNN, corespondent la Casa Albă.

Jurnalistul CNN Jim Acosta a întrebat dacă poate pune o întrebare, având în vedere că noul președinte ales al SUA a criticat agenția de știri pentru recentul raport cu privire la Rusia și Trump.

Donald Trump a refuzat să îi fie pusă o întrebare din partea CNN, spunând că agenția transmite știri false.

„Agenția ta este detestabilă…. Nu fi nepoliticos. Nu, nu am de gând să-ți răspund la vreo întrebare…. Transmiteți știri false", s-a adresat Donald Trump jurnalistului insistent.

Refuzul a dat naștere unei scene tensionate la prima conferință de presă din 2017 a lui Donald Trump. CNN a fost postul care l-a atacat frecvent în campania electorală pe viitorul președinte al SUA.

 Nu este pentru prima dată când Donald Trump acuză CNN de difuzarea a știri false. Imediat după câștigarea alegerilor din SUA, Trump s-a întâlnit cu reprezentanții celor mai importante trusturi media acuzându-i pe cei mai mulți de difuzarea unor informații false și neverificate.

Donald J. Trump refuses to take a question from CNN's Senior White House Correspondent Jim Acosta

Posted by CNN on Wednesday, January 11, 2017