ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soraya Post, membră a Parlamentului European pentru Inițiativa Feministă a Suediei, sugerează că țara sa trebuie să interzică partidele politice care critică migrația, scrie ziarul suedez Friatider, preluat de Voice of Europe.

„Este o mare amenințare la adresa democrației și a așa-numitelor drepturi ale omului să legalizezi partide precum Democrații Suedezi (SD). SD are încă o politică homofobă, naționalistă, rasistă și xenofobă,  care nu a fost schimbată. Politicile lor nu sunt încă incluzive, dar exclud minoritățile”, a afirmat aceasta.

„Și tocmai pentru că în acest moment se naște partidul Alternativa pentru Suedia- AfS [o nouă formațiune de dreapta], acesta nu face SD mai puțin xenofob și rasist", adaugă Post. „Suedia trebuie să interzică organizațiile care susțin rasismul” în caz contrar „se va termina cu un genocid în Suedia”, consideră Post.

Comentariile feministei suedeze apar în momentul în care noul partid înființat în Suedia,  AfS, a lansat luna trecută un clip publicitar pe YouTube, de strângere de fonduri, în care face un apel la sutele de milioane de americani care au votat cu Donald Trump, pentru ca Suedia să fie salvată de haosul provocat de politica pro imigrație.

Partidul „Alternativa pentru Suedia” a fost fondat de Gustav Kasselstrand, fost membru al Partidului Democrat din Suedia, care consideră, în apelul lansat pe Youtube, că imigrația în masă din lumea a treia, corectitudinea politică și „un establishment corupt au distrus Suedia, iar  suedezii sunt pe cale de a deveni o minoritate în propria lor țară.