ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatorul Statului Wisconsin, Scott Walker, candidat neaşteptat la alegerile prezidenţiale din 2016, a criticat decizia Curţii Supreme a SUA de a legaliza căsătoriile între persoane de acelaşi sex pe întreg teritoriul țării. Mai mult, aceasta a solicitat un amendament constituţional pentru a întoarce această decizie

"Cred că această decizie a Curții Supreme este o greșeală gravă. Cinci judecători nealeși au redefinit instituția căsătoriei, o instituție care, recunoaște autorul acestei decizii, "a fost cu noi timp de milenii". În 2006, eu împreună cu milioane de americani am votat ca să amendam constituția statului nostru, pentru protejarea instituției căsătoriei tocmai de acest activism judiciar", a declarat Guvernatorul Statului Wisconsin, Scott Walker, conform Businessinsider.com.

Walker afirmă că această decizie trebuie întoarsă printr-un amendament care să redea controlul în mâna statelor.

"Din cauza acestei decizii, singura alternativă a poporului american este să sprijine un amendament la Constituţia Americii pentru a reafirma puterea statelor de a continua să definească căsătoria", a mai spus acesta.

De asemenea, Guvernatorul statului Wisconsin a solicitat apărarea libertăţii religioase pentru aceea ce nu sunt de acord cu căsătoriile gay.

"Fac apel la președinte și toti guvernatorii să mi se alăture în asigurarea milioanelor de americani pe care guvernul nu trebuie sa-i forțeze să participe la activități care le încalcă convingerile lor religioase profunde. Nimeni nu vrea să trăiască într-o țară în care guvernul constrânge pe oameni să acționeze în opoziție cu conștiința lor",  a mai spus Scott Walker.

"Vom continua să luptam pentru libertățile tuturor americanilor",  a fost mesajul final al lui Scot Walker