ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pe 25 septembrie avem o ocazie unică de a repara Italia și de a împiedica revenirea stângii la guvernare după ani de dezastre și restricții.”, scrie energica Giorgia Meloni, conducătoarea Partidului Frații Italiei, viitoarea câștigătoare a alegerilor de azi din țara fraților noștri italieni.

Politiciana conservatoare de 45 de ani are toate șansele să ajungă azi prima femeie prim ministru din istoria Italiei. Frații își vor alege sora spre disperarea mass media internațională de extremă stânga, disperată că - cităm din Reuters - alegerile de azi „vor readuce în țară cel mai de dreapta guvern de după cel de-al Doilea Război Mondial”. Analogia cu Mussolini vine imediat. Dar cine este mai fascist: un partid de opoziție care s-a opus Dictaturii Politico-Medicale sau guvernarea lui Mario Draghi care a impus vaccinarea forțată cu rezultate ucigașe cunoscute deja?

Romana Giorgia Meloni fusese aleasă în urma cu doi ani președinte al Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni. Meloni ar fi candidatul evident pentru funcția de prim-ministru ca lider al unei alianțe din care mai fac parte partidul Liga lui Matteo Salvini și Forza Italia a lui Silvio Berlusconi.

Formațiunea de dreapta tradițională Frații Italiei a promis că va pune capăt Dictaturii Vaccinării și Certificatelor „verzi” de discriminare a nevaccinaților. De asemenea, pe agenda partidului Giorgiei Meloni se află și o Comisie de anchetă pentru a evalua gestionarea pandemiei. Să învățăm și noi de la frații noștri romani.

Votul celor peste 50 de milioane de italieni se desfășoară duminică între orele 7.00 și 23.00 (0500-2100 GMT), iar sondajele la ieșirea de la urne vor fi publicate la încheierea scrutinului. Îi dorim succes candidatei dreptei!

ACTUALIZARE: Dreapta câștigă alegerile din Italia – Giorgia Meloni va fi premier! - Amenințările Ursulei nu au funcționat. Stânga turbează