ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump este așteptat să vorbească azi, în jurul orele 23.00, ora României, la Conferința Conservatorilor americani (CPAC - 2021). Evenimentul este în desfășurare. Transmisia LIVE mai sus.

UPDATE Ora 1: Să nu lăsăm America să devină Uniunea Statelor Socialiste ale Americii, a spus Donald Trump ieri la conferința conservatorilor americani CPAC 2021, desfășurată în Orlando, Florida. Intervenția președintelui ales al SUA a fost mult așteptată de către cei 75.000.000 de susținători care l-au votat la alegerile din 3 noiembrie 2020.

Trump a dat de înțeles că ar putea candida în 2024 din partea Partidului Republican pentru „a învinge și a treia oară” democrații. Președintele deposedat de mandatul său de către agenții Marii Resetări a criticat Curtea Supremă, care a refuzat să accepte plângerile venite din peste 20 de state ale SUA. „Judecătorii nu au avut curaj”, a spus Trump, la fel cum a declarat și despre Mike Pence, fostul său vicepreședinte, în ziua capcanei de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021, când în loc să fie audiate și analizate în Congres toate sutele de cazuri de fraudă lumea s-a ales cu o diversiunea ieftină dar cauzatoare de schimbări dramatice la nivel național și, implicit, mondial.

Donald Trump a criticat dur și măsurile impuse de președintele de paie al Americii, Joe Biden, încă din primele lui clipe la Casa Albă, între care legea de favorizarea transgenderilor în toate domeniile, inclusiv sport.

 

Citiți și EXCLUSIV ACTIVENEWS. Români în luptă cu legile distructive ale lui Biden. Povestea tinerei Selina Soule, atleta româncă din SUA care se bate în instanță cu TRANSGENDERII pentru a elibera pistele fetelor de ei. TRUMP a criticat aberația impusă de Biden

 

Redăm cu această ocazie și un articol despre Joe Biden de la partenerii noștri din SUA, Tribuna US:

Felul în care mass-media îl caracterizează pe Joe Biden este absolut ireal 

Mass-media mainstream a dus efortul de a-l sprijini, chiar proteja pe noul președinte, pe culmi cu totul noi. Știam cu toții că așa ceva urmează, dar nu ne-am gândit niciodată că se va ajunge chiar la asemenea nivel, analizează DailyWire.

Principalele surse media au petrecut patru ani criticându-l fără milă pe președintele Trump, care, potrivit lor, nu ar putea face niciun lucru bun. Au sucit cu nerușinare faptele – sau le-au omis – într-o persecuție continuă care s-a încheiat cu două procese de destituire.

Pe parcurs, a fost ridicat o dată pentru totdeauna vălul cu privire la presupusa relatare imparțială – MSM a fost expusă ca o forță unificată care viza efectiv un politician care gândește diferit de ei.

Așadar, nu este o surpriză faptul că președintele Biden, un democrat, este ferit de așa ceva (chiar și „Saturday Night Live", care lovea săptămânal în Trump, nu l-a atins deloc de când a preluat funcția). Dar vechea mass-medie a dus efortul de a-l sprijini, chiar proteja pe noul președinte, pe culmi cu totul noi.

„Biden joacă Mario Kart cu nepoata la Camp David", a scris săptămâna trecută site-ul politic The Hill de la Washington.

„Naomi Biden a postat pe Snapchat în acest weekend că ea și bunicul ei au jucat o rundă de Mario Kart la Camp David la sfârșitul săptămânii – și că el a câștigat", a scris site-ul.

„Serviciul secret a făcut o excepție și l-a lăsat să conducă el mașina!" scria domnișoara Biden, adăugând: „A fost un pic ruginit, dar tot a câștigat (cu greu)".

Chiar și la 78 de ani, e un tip așa de grozav!

Citește și Time publică un articol incredibil despre „cabala” și „campania din umbră” care l-au ajutat pe Biden să câștige

Newsweek a menționat: „Nu este prima dată când Biden intră în lumea jocurilor. În timpul alegerilor prezidențiale din 2020, Biden a creat o insulă în jocul „Animal Crossing: New Horizon", relaționând cu susținătorii Biden-Harris din toată țara și încurajând jucătorii să voteze. Pe insulă, erau flori aranjate în forma steagului american, și tonete de înghețată."

Mass-media dominantă a înghițit momeala. „Biden se odihnește la casa de vacanță de la Camp David, arată că încă se pricepe la jocuri”, a scris The Washington Post, care în mod ciudat a adăugat deasupra articolului un antet menționând „Securitate națională".

New York Times, care îl critica pe Trump aproape săptămânal pentru că a jucat timp de două ore golf într-un weekend, l-a lăudat pe Biden pentru că și-a luat timp liber. „A avut Washington-ul un weekend adevărat?" apărea într-un titlu.

„De când domnul Biden a preluat funcția, weekend-urile au devenit reprezentări ale atașamentului față de familie – Mario Kart cu copiii la Camp David, covrigi în Georgetown și fotbal în Delaware", descria articolul.

„Adept al bicicletei Peloton, nici măcar nu a jucat golf. Lipsa demonstrabilă de interes a domnului Biden în câștigarea de titluri îndrăznețe în ziare nu face decât să sublinieze cât de mult a generat plecarea lui Trump din Washington un sentiment de timp liber peste tot în capitală. Psihic, dacă nu literalmente."

CNN a sărit în schemă cu: „În rutina noului președinte: Foc în șemineu în biroul oval și culcare devreme". Articolul descrie exuberant că Biden servește „dimineața cafeaua împreună cu prima doamnă". (Amintiți-vă cum mass-media s-a bucurat să arate că fosta prima doamnă, Melania Trump, și-a tras mâna din a președintelui – fără a menționa vreodată că a făcut-o deoarece se pregătea să coboare scările?)

Citește și Cele mai grave 10 abuzuri ale mass-mediei în 2020

Articolul scris pe nerăsuflate a menționat, de asemenea, că Biden „și-a exprimat dorința de a se face foc în șemineul Biroului Oval și uneori adaugă el însuși un buștean pentru a-l menține".

Dar caracterizarea preferențială s-a extins dincolo de orice limită. Printr-o răsturnare de situație orwelliană, The Post a transformat „copiii din cuști" în „centre de imigrare pentru copii".

De-a lungul mandatului lui Trump, MSM a menționat în repetate rânduri „copiii din cuști", susținând că imigranților care intră ilegal în SUA li s-au smuls copiii de lângă ei fără milă și au fost băgați în cuști (de fapt, președintele Obama este cel care a dat startul acestei practici).

Dar toate acestea s-au schimbat acum. „Primul centru de imigranți destinat copiilor se deschide sub conducerea lui Biden", declara titlul recent al The Post. Dar într-o altă răsturnare de situație, unitatea fusese de fapt deschisă de administrația Trump.

Ziarului The Hill i s-au înmuiat genunchii și în fața vicepreședintei Kamala D. Harris.

„Un clip viral arată cum Kamala Harris aleargă pe scările Memorialului Lincoln", afișa un titlu.

„Vicepreședintele Kamala Harris este vedeta unui videoclip viral, după ce a fost văzută făcând jogging pe scările Memorialului Lincoln, în timp ce un agent al Serviciilor Secrete încerca să o ajungă din urmă", arăta articolul.

„În scurtul clipul, Harris aleargă în jos și în sus pe treptele monumentului național. Și în timpul jogging-ului, un bărbat în costum, identificat de mass-media locală ca agent al serviciului secret, poate fi văzut încercând aparent să țină pasul cu vicepreședintele, care se mișca în mod vizibil mai repede decât el".

Da, femeia de 56 de ani era chiar mai rapidă decât un agent bine pregătit și în formă, suficient de bun pentru a servi în divizia de protecție prezidențială.

Nu vă deranjați să căutați o verificare a faptelor. Acestea nu mai există – nu atâta timp cât Joe Biden este președinte.

Tribuna.US