ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiica de 17 ani a congresmanului democrat de Illinois Sean Casten, Gwen, a murit în somn în noaptea de 14 spre 15 iunie, la ea acasă, după cum a împărtășit lumii într-o postare pe Facebook chiar tatăl ei. Postarea de acum a fost cu mult mai emoționantă decât cea de pe Twitter, din 18 mai 2021, când îndemna toți locuitorii statului american să-și capseze copiii de la 12 ani în sus cu serurile miraculoase experimentale sigure și eficiente care au dat naștere tristului sindrom SADS:

„Toți locuitorii din Illinois în vârstă de 12 ani și peste sunt eligibili pentru vaccin. Acestea sunt sigure, eficiente și sunt esențiale pentru drumul nostru spre normalitate. Toată lumea din familia mea - inclusiv fiica mea de 14 ani - a început procesul de vaccinare.”, scria Casten.

Biroul congresmanului a precizat luni, într-un scurt tweet, că Gwen a murit în acea dimineață. Departamentul de poliție din Downers Grove a declarat că a fost chemat la o casă din suburbia Chicago cu puțin înainte de ora 7 dimineața, unde adolescenta a fost găsită fără suflare, iar primii care au ajuns au stabilit că aceasta era decedată, a relatat Chicago Tribune.

Într-o declarație lungă de miercuri, Casten a spus că „nu există cuvinte pentru a descrie golul din inima ta atunci când un copil moare". Mesajul de doliu a fost semnat de el, de soția sa, Kara, și de fiica lor de 14 ani, Audrey, supraviețuitoare momentană a vaccinului experimental.

„Duminică seara, am luat cina în familie și apoi ea a ieșit cu niște prieteni pentru câteva ore. Când a ajuns acasă, ne-a spus noapte bună mie și lui Kara, a trimis un mesaj unui prieten pentru a se asigura că a ajuns cu bine acasă și apoi nu s-a mai trezit luni dimineață", a scris el.

Dacă ar fi citit și presa americană de dreapta poate ar fi putut evita tragedia. După cum a relatat și ActiveNews, doi adolescenți americani au murit în somn la câteva zile după a doua doză de Pfizer. Autopsia a confirmat legătura cu vaccinul.

Sau, din Australia, ar fi putut afla că Președinta Colegiului Medicilor din Australia, care cerea doza 4 pentru personalul medical, și-a pierdut fiica de 26 de ani în somn: „Nu s-a mai trezit niciodată...”

Dar Casten începuse să-și distrugă fiica încă de dinainte de vaccinarea ea. Așa cum spune el, după atacul armat din 2018 de la școala din Parkland, Florida, „Gwen a fost inspirată să creeze un club de emancipare la liceul ei”, care a devenit unul dintre cele mai mari cluburi din școală, „concentrându-se pe orice, de la prevenirea violenței cu arme de foc la protecția mediului, la alipirea la LGBTQ, la organizarea de mitinguri Black Lives Matter și la înscrierea elevilor la vot”, după cum a scris mândrul democratul. 

Casten a mai declarat că fiica sa mai mare, Gwen (stânga), era o „tânără fericită, sănătoasă și bine adaptată”, care abia aștepta să înceapă primul an la Universitatea din Vermont, unde intenționa să studieze știința mediului. 

„Singurul lucru pe care îl știm despre moartea ei este că a fost pașnică. Și singura lecție pe care o putem lua de aici este să savurăm momentele pe care le avem cu cei dragi. Ne dorim un scop. Vrem să credem într-un mâine mai luminos. Dar singurul lucru pe care îl putem controla este prezentul nostru.”

Cuvinte mari și goale. I-a controlat prezentul fiicei sale perfect: două-trei doze „salvatoare” și apoi gata, la somn. Somnul de veci.

Pentru că nu știm când va dispărea postarea cu recomandările vacciniste, o reproducem și mai jos, împreună cu câteva dintre comentariile altor utilizatori Twitter:

„Am fost grav rănită de vaccinul Moderna după doza 2 (inimă, neuro, GI) și noroc că sunt în viață. Vă rog să-i faceți o autopsie completă.
Îmi pare foarte rău pentru pierderea fiicei tale prețioase, indiferent de cauză.
Aceste vaccinuri nu sunt sigure pentru nimeni.

„Și eu am avut leziuni cardiace dar după doar o singură doză Moderna. Noroc că mai sunt aici.
Sunt de acord cu autopsia.
Am fost mințiți cu toții.....este o tragedie.”

„Fiica dvs. s-a bazat pe decizia dvs. de a vă vaccina
Cetățenii liberi din Illinois nu și nu o vor face.
Vă amintiți Codul de la Nürnberg ?
Trăiți cu acest gând.”


Postarea originală: