Unul dintre adolescenții suspectați că au comis atacul armat de zilele trecute, intr-o o școală publică din afara orașului Denver, este o fată transgender, în timp ce al doilea suspect are o istorie a postărilor anti-creștine și anti Trump, conform unor site-uri din SUA, citate de LifeSiteNews.

Atacul au avut loc la liceul Highlands Ranch și s-a soldat cu moartea unui student și rănirea altor opt. ”Nimeni nu dorește o astfel de tragedie în comunitatea lor", a declarat Tony Spurlock, șeriful din Douglas. „Două persoane au intrat în școală și au atacat studenții în două locații separate”, a menționat el.

Atacatorii au fost opriți de Brendan Bialy, un recrut din Corpul Pușcașilor Marini din SUA și de Kendrick Castillo, de 18 ani, care și-a dat viața pentru a opri masacrul.

Suspecții au fost identificați în Maya McKinney, de 16 ani, și Devon Erickson, de 18 ani, doi studenți la această șccoală. McKinney se află în procesul „de tranziție de la femeie la bărbat”, a scris site-ul Denver7. Avocatul fetei ar fi cerut in instanță ca aceast să fie apelată cu pronumele masculin și cu primul nume „Alec”. Un alt site a publicat un tweeter în care McKinney spunea că mama ei îl „urăște pe noul alec” [sic].

Site-ul Heavy susține că al doilea suspect, Erickson ar fi un membru al democraților care a scris pe Facebook că „urăște creștinii” pentru poziția lor față de homosexualitate și a avut postări critice față de președintele Donald Trump, susținându-l pe fostul președinte Barack Obama. „Știi ce urăsc?”, ar fi scris Erickson într-o postare. ”Toți acești creștini care urăsc homosexualii, deși în Biblie, se spune în Deuteronom 17: 12-13 dacă cineva nu face ce le spune preotul lor să facă, ei ar trebui să moară” .


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews