ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca parte a așa-zisei celebrări „Pride”, Armata Statelor Unite a postat pe rețelele sociale povestea unui maior transgender care acum se „identifică” ca femeie și e fericit, după ce a trecut prin depresii și tendințe de sinucidere.

Departamentul american de Apărare a difuzat un mesaj cu un link la un articol din publicația armatei despre maiorul Rachel Jones, în care se afirmă că „ea” a „optat pentru autenticitate” și ar trebui„să ne inspire pe noi toți”.

După ce s-a „identificat” ca femeie, Rachel Jones nu doar că a trecut peste toate problemele sale psihice, dar a fost și promovat(ă) șef(ă) a Diviziei Cinernetice.


Postarea a provocat un val de ironii și de bancuri.

Iată un adevărat mesaj de curaj și bărbăție pe care armata americană îl transmite deopotrivă Inamicilor și Aliaților!

El vine după ce un alt membru mândru al armatei americane, amiralul Rachel Levine, un alt bărbat care s-a identificat ca femeie și apoi promovat(ă) în fruntea Departamentului Sănătății, a declarat că blocantele de pubertate și mutilarea copiilor prin operații de schimbare de sex sunt necesare și obligatorii pentru a împiedica sinuciderea copiilor.

 

Tot amirăleasa de la Sănătate a deplâns faptul că manifestările Pride, de celebrare a minorităților sexuale, ar trebui să dureze toată vara, nu doar o lună.

https://www.activenews.ro/externe/Transsexualul-lui-Biden-Spre-o-eternitate-LGBT-VIDEO-182824

Ceea ce l-a făcut pe Tucker Carlson să afirme:

„Puțini americani în istoria noastră au ajuns atât de departe ca Rick Levine. Un grăsan costumat ca la Hollywood care a ajuns cumva ministrul federal al Sănătății.”

Și Tucker a continuat:

„Avem aici dovada vie că în țara noastră poți cu adevărat să fii orice dorești. Dacă Rick Levine poate deveni Amiralul Rachel, atunci tu de ce nu ai putea fi Napoleon? Sau Lord Mountbatten, ultimul vicerege al Indiei?