ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toți cei care vor intra în contact cu cicliștii participanți la Turul Italiei 2023 vor trebui să poarte mască, după ce liderul la zi, belgianul Remco Evenepoel (Soudal – Quick Step), a fost nevoit să se retragă din competiție după ce a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunțat directorul cursei Mauro Vegni, scrie Reuters, citat de Flux 24.

ȘOC ÎN PRESA OFICIALĂ! New York Times recunoaște ineficiența măștilor: Nu există nicio dovadă că măștile fac vreo diferență 

Belgianul Evenepoel a părăsit întrecerea duminică, la scurt timp după ce revenise în fruntea clasamentului general, alți doi cicliști, columbianul Rigoberto Uran și italianul Filippo Ganna, fiind de asemenea chipurile testați pozitiv la Covid-19 și retrași din cursă.

„Ne-am relaxat prea devreme, nu putem lăsa garda jos. Vom impune din nou unele restricții, cum ar fi purtarea măștii în zonele în care se intră în contact direct cu concurenții. Poate ar fi trebuit să facem asta mai devreme”, a afirmat Vegni.

Știința a recunoscut tardiv: Masca Ucide și Tâmpește