ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă jurnaliștii independenți de la Rebel News l-au prins pe șeful Pfizer, miliardarul Albert Bourla, și l-au mitraliat cu o serie de întrebări demne de un Tribunal Internațional - rămase însă fără răspuns - nu la fel de norocoasă a fost o ziaristă japoneză cu „Șeful Pământului”, Klaus Schwab. Ea nici măcar nu a fost lăsată să întrebe ceva (VIDEO),

Colaboratorul nostru benevol Ionel Trandafir a tradus intervenția filmată și a explicat contextul: Schwab este rugat să răspundă la o singură întrebare la Davos, adresată de jurnalista japoneză independentă Ganaha Masako. Când Schwab a aflat că era un reporter independent și nu un membru al cartelului mediatic mainstream, nu a vrut să răspundă la întrebările ei.

Schwab și ceilalți ciudați ai controlului elitist care umblă la Davos săptămâna aceasta nu răspund niciodată la întrebările jurnaliștilor adevărați care le investighează adevăratele motive. Păpușile WEF iau interviuri doar din presa pe care au plătit-o.

Masako Ganaha, care lucra singură la Davos, a fost singura jurnalistă care a reușit să-l prindă pe liderul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, ieșind dintr-un restaurant și să-i pună câteva întrebări importante.

În timp ce elitele globale se adună la Davos, în Elveția, în contextul Forumului Economic Mondial 2023, orice mass-media care nu este prietenoasă cu agenda lor și care nu promovează, printre altele, „Încălzirea Clmatică”, Controlul Social și Guvernanța Lumii, nu este, desigur, invitată...

Dar Forumul Economic Mondial nu mai prostește pe nimeni - dacât poate pe cei care au crezut și Minciuna Covid -, după cum stă dovadă reporajul FoxNews de mai jos.