ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, 23 mai 2023, la Amtsgericht Plön, Germania, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi va fi judecat fiind acuzat de „incitarea” maselor și „trivializarea Holocaustului”.
 
 
Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, microbiolog, infecțiolog și imunolog, cu 381 de publicații despre imunologie, bacteriologie, virologie și parazitologie, și soția sa, biochimistul și biologul molecular Dr. Karina Reiss, au fost printre primii oameni de știință care au respins falsurile propagate despre COVID, scrie blogul Margaret Anna Alice Through the Looking Glass, care prezintă o cronologie a eforturilor omului de știință de a prezenta adevărul și a demonta narațiunile false Covid. 
 
Omul de știință care a primit Ordinul de Merit al landului Renania-Palatinat, profesorul emerit care a prezidat, timp de 22 de ani, Institutul de Microbiologie și Igienă Medicală al Universității Johannes Gutenberg din Mainz, până la pensionarea sa în 2012, și a fost redactor-șef al revistei Medical Microbiology & Immunology, în aceeași perioadă, savantul de renume internațional care era odată invitat să vorbească în saloanele Societății Regale din Londra, a devenit o persona non grata.

În scrisoarea sa din 26 martie 2020 către cancelarul Angela Merkel, a îndemnat-o să reconsidere „restricțiile de amploare asupra vieții publice” ca răspuns la COVID, punând cinci întrebări esențiale legate de statistici, periculozitate, diseminare, mortalitate și comparabilitate.

Într-un interviu publicat pe 28 martie 2020, dr. Bhakdi a menționat minciunile care generau frică și practicile înșelătoare folosite pentru a exagera amenințarea COVID și a justifica politici „grotești, absurde și foarte periculoase”, cu privire la care a prezis, pe bună dreptate, că vor avea un impact catastrofal atât asupra sănătății individuale, cât și asupra societății:

„Toate aceste măsuri duc la autodistrugere și la sinucidere colectivă din cauza doar unei năluci.”

În octombrie 2020, Chelsea Green a publicat cartea cuplului, Corona, alarmă falsă? Fapte și cifre, care a obținut până în prezent un rating de 4,7 de la aproape 3.000 de recenzenți Amazon - o performanță impresionantă având în vedere subiectul extrem de politizat.

Câteva luni mai târziu, dr. Bhakdi a ajutat la înființarea Doctors for COVID Ethics, care a început ca o serie de scrisori către Agenția Europeană pentru Medicamente, cosemnate de sute de medici și oameni de știință din peste 30 de țări.

Efortul a fost lansat cu o scrisoare din 28 februarie 2021 în care se avertizează cu privire la „seria largă de efecte secundare... raportate în urma vaccinării unor persoane tinere anterior sănătoase cu vaccinuri COVID-19 bazate pe [terapie] genică” și cerând retragerea „aprobării pentru utilizarea vaccinurile bazate pe gene.”

Dr. Bhakdi a vorbit despre această scrisoare fundamentală în interviul său din 29 martie 2021, pentru Perspective on the Pandemic, menționând:

„Am fost îngrijorați de faptul că pericolele reprezentate de tromboză, formarea cheagurilor, formarea de cheaguri intravasculare nu au fost suficient luate în calcul de către EMA și le-am cerut să furnizeze dovezi că acest pericol de formare a cheagurilor a fost luat în considerare.”

 
La finalul interviului, descrie injectarea copiilor și, acum, a sugarilor drept „criminală”:

„Sper că îți dai seama că este un act criminal. Că vă puneți în pericol propriii copii. Cum puteți? Cum puteți face așa ceva?”

Publicat în ianuarie 2021, primul interviu al dr. Bhakdi pentru documentarul Planet Lockdown poate fi rezumat prin apelul său „Începe să gândești și încetează să mai crezi [în „știință”]”.

A urmat un al doilea interviu pentru Planet Lockdown în mai 2021, în care dezvăluie noi descoperiri științifice care confirmă riscurile anticipate pentru sănătate ale purtării măștilor și ale injecțiilor.

În calitate de tată al unui băiețel, dr. Bhakdi este deosebit de îngrijorat de vătămarea copiilor în numele „sănătății publice”. El întreabă devastat:

„Au murit copii din cauza vaccinării. Cum poate orice țară civilizată să permită acest lucru? … Este un lucru barbar, inuman, neetic și criminal!”

Recunoscând necesitatea diagnosticării cheagurilor înainte ca acestea să devină fatale și documentând dovezi privitoare la cauzalitate, dr. Bhakdi a făcut un apel către oftalmologi să verifice retinele celor vaccinați pentru trombi:

„Oftalmologii sunt singurii medici care se uită direct la trombi... Oftalmologi din întreaga lume: Puteți face asta și puteți arăta lumii. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați în ochii oamenilor care au fost vaccinați... Priviți vasele din ochi, fotografiați-le, documentați, adunați dovezile.”
 
În decembrie 2021, dr. Bhakdi și patologul Arne Burkhardt, MD, au publicat Despre vaccinurile COVID: de ce nu pot funcționa și dovezi irefutabile despre rolul lor cauzal în decesele după vaccinare. Autopsiile pacienților recent vaccinați au arătat că 93% dintre decese au fost cauzate de injecții. Aceste concluzii au fost confirmate și în lucrarea Daune vasculare și asupra organelor, induse de vaccinurile ARNm: dovada incontestabilă de cauzalitate, o lucrare din august 2022, scrisă în colaborare cu Michael Palmer, MD.
 
Într-o postare din august 2021, el și colegii săi de la Doctors for Ethics au prezis explozia cazurilor de cancer, a bolilor autoimune, declanșarea zosterului și apariția altor boli la care asistăm acum în număr fără precedent - un rezultat care nu a fost surprinzător pentru oricine deține chiar și cunoștințe elementare despre sistemul imunitar.

Când introduci un agent care învață celulele tale imune să producă o proteină non-nativă (în acest caz, proteina toxică spike), acele celule sunt acum identificate ca fiind o amenințare străină, pe care limfocitele noastre ucigașe vigilente celulele T o atacă în mod natural.

Această furtună perfectă are ca rezultat distrugerea limfocitelor care salvează vieți, fără de care corpurile noastre devin susceptibile la cancer agravat, la boli autoimune și infecții latente, cum este tuberculoza:

„Moartea celulelor dendritice și a limfocitelor duce la slăbirea controlului imunologic, [slăbire] care anticipăm că se extinde asupra supravegherii tumorilor și a infecțiilor latente, altele decât VZV. Printre acestea din urmă sunt proeminente EBV, CMV și, de asemenea, toxoplasmoza și tuberculoza.”

În cadrul reuniunii Adunarea Generală a Consiliului Mondial pentru Sănătate, din 14 martie 2022, dr. Bhakdi a arătat cum țările non-occidentale au spus „NU!” companiei Pfizer și „vaccinurilor” ARNm:

„Știți că India a spus NU [companiei] Pfizer-BioNTech? Reprezintă un sfert din populația lumii. China nu va apela la ea. Este încă o patra. Știți că Africa este pe punctul să spună nu. În cele din urmă, singurele țări care vor folosi [„vaccinurile” companiei] sunt țările occidentale, țările din Prima Lume. Și vor începe să-și omoare propriii oameni.”

În timpul conferinței Better Way din 2022, dr. Bhakdi a susținut o prezentare, explicând de ce toate vaccinurile ARNm sunt un instrument perfid, fiind introduse în urma promovării de către OMS a ARNm ca fiind viitorul vaccinurilor. El conchide:

„Fiecare (!) „vaccin” ARNm injectat va provoca daune grave în corpul nostru și trebuie interzis.”

Chiar dacă se confruntă cu perspectiva a doi ani de închisoare și o amendă, Dr. Bhakdi își continuă cruciada neobosită pentru umanitate.

Într-un interviu recent, el și Dr. Palmer au avut un dialog cu Dr. Meryl Nass despre descoperirile lor, explicând de ce aceste „vaccinuri” sunt atât de pline de pericole.

Dr. Bhakdi a consiliat familia regală thailandeză după ce prințesa Bajrakitiyabha din Thailanda a intrat în comă la 23 de zile după primirea vaccinului rapel.

El a avertizat și cu privire la uriașa amenințare totalitară reprezentată de moneda digitală și pașapoartele digitale, contribuind la lansarea campaniei #MyDataMyChoice

Dr. Bhakdi și-a valorificat toată ființa pentru a lupta pentru noi. Acum este timpul să luptăm pentru el.

Marți, 23 mai 2023, la ora 9:00, la Amtsgericht Plön, Germania, dr. Bhakdi va fi judecat fiind acuzat de „incitarea” maselor și „trivializarea Holocaustului”.

Nenumărați oameni s-au adunat pentru a-l sprijini pe Dr. Bhakdi în timpul acestui necaz. Când participanții la un eveniment comunitar au descoperit că el și soția sa sunt prezenți, aceștia l-au ovaționat spontan: 
We for Humanity, una dintre grupurile evreiești care a coscris Scrisoarea deschisă în comemorarea lui Clemens Arvay, a scris o Scrisoare deschisă către mass-media din partea supraviețuitorilor Holocaustului și descendenților acestora, cu 33 de semnatari în care se menționează:

„După ce am aflat vestea șocantă că mass-media finanțată de stat l-a acuzat pe Profesorul Sucharit Bhakdi că este antisemit, am decis să scriem această scrisoare. Îl susținem pe profesorul Bhakdi pentru că el spune adevărul.

Voi, cei din mass-media, ați mințit oamenii ani de zile predicând lecții false din Holocaust...

Lecția Holocaustului este că nu trebuie să rămâi pasiv și să participi atunci când o minoritate este persecutată. Ei au instrumentalizat Holocaustul pentru oponenți: pentru a lipsi oamenii de voința de a se ridica împotriva nedreptății. Și în acest mod, fără de Dumnezeu, v-ați pregătit și sunteți în procesul de a implementa un nou Holocaust.

Avertizăm în mod expres că are loc un alt holocaust, doar că unul mai mare și mai sofisticat. Brutalitatea cu care atacați, negați, vătămați și umiliți opoziția, atât verbal, cât și fizic, servește la suprimarea adevărului. Locuri de muncă distruse, percheziții de apartamente, interdicții profesionale, trimiteri forțate la spitale de psihiatrie și [tratamente] mai rele decât atât - aceasta ar putea fi povestea vieții noastre, dar și realitatea pe care o observăm în Germania.

Nu vom fi reduși la tăcere.”

Dr. Bhakdi, din păcate, nu este singurul supus [la această ostracizare]. Și alți disidenți au fost calomniați drept „antisemiți” sau acuzați că relativizează Holocaustul.

Cu smerenia și compasiunea caracteristice, dr. Bhakdi a spus într-un e-mail: „Sunt doar unul dintre mulți.”

Să-l susținem pe dr. Bhakdi în acest mod:
1) Distribuiți acest articol cu hashtag-ul #IStandWithSucharit și cereți și altora să îl distribuie.

2) Puneți lumânări aprinse în fereastră în seara zilei de luni, 22 mai, ora Berlinului.