ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce episoadele de tremurat ale cancelarului german continuă, un celebru cotidian german vorbește despre „cenzură” în ceea ce o privește pe Angela Merkel. Bild, cel mai mai citit ziar din Germania, a adus în discuție vineri „cenzura” din cadrul partidului conservator CDU al cancelarului german, Angela Merkel, cu privire la episoadele de tremurat inexplicabile care au făcut înconjurul lumii.

Pe site-ul său, ziarul a comentat faptul că Uniunea Creștin-Democrată (CDU) se poartă „de parcă Angela Merkel nu a avut niciodată trei episoade de tremurat”.
În timp ce presa germană și internațională își pune întrebări legate de starea de sănătate a cancelarului, jurnalul puternicului grup de presă Axel Springer a dezvăluit că aceste incidente sunt „un subiect tabu” în rândul CDU.

Partidul pe care Angela Merkel l-a condus până în decembrie nu consideră necesar să le includă în revista presei trimisă în fiecare dimineață tuturor responsabililor săi.

Aceste „misterioase crize de tremurat”, după cum scrie Bild, sunt, totuși, „subiectul numărul unu din presa germană”.

 Angela Merkel, care va împlini 65 de ani în câteva zile, a stat, joi, așezată în timpul ceremoniei de primire a omoloagei sale daneze, Mette Frederiksen, la o zi după ce tremurase în mod vizibil în public, pentru a treia oară în ultimele trei săptămâni.

Cancelarul, la putere de 14 ani, a dat asigurări miercuri că se simte „foarte bine”.
 
Potrivit Bild, Angela Merkel a efectuat controale medicale aprofundate, în special de sânge, după un prim incident în prezența președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, pe care ea l-a pus pe seama unei deshidratări legate de căldura puternică de la acel moment de la Berlin.