ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angela Merkel a fost surprinsă tremurând în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul finlandez Antti Rinne. Este pentru a treia oară în ultima lună când cancelarul german este surprinsă tremurând, conform unei înregistrări publicate de Reuters Television.

Angela Merkel și Antti Rinne urmăreau onorurile militare organizate pentru a marca sosirea prim-ministrului finlandez la Berlin, moment în care corpul cancelarului german a început să tremure incontrolabil.

 Merkel a fost văzută tremurând și acum două săptămâni înaintea unei călătorii în Japonia pentru summit-ul G20. Ea a declarat atunci că se simte bine.
 
Situația s-a repetat după opt zile, când Angela Merkel a tremurat incontrolabil în timpul unei ceremonii oficiale desfășurate în Berlin.

Un purtător de cuvânt al Guvernului german a transmis în urma incidentului de miercuri că Angela Merkel se simte bine și că întâlnirea oficială cu Rinne va continua conform programului.