ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Garda Financiară Italiană (unitatea de control a Ministerului Economiei din Italia) a declanșat o anchetă împotriva companiei americane Pfizer. Conform reprezentanților Gărzii Financiare Italienie, sunt supuse analizei activitățile companiei Pfizer încă de dinainte de Marea Vaccinare.

Potrivit Gărzii Financiare, Pfizer și-ar fi retras o parte din profituri din țară și le-ar fi transferat în special în SUA și Olanda, pentru a se sustrage de la plata impozitelor. Astfel de bănuieli au existat și în alte țări, tot în ultimii cinci ani. 

Compania este suspectată de evaziune fiscală de peste 1,2 miliarde de euro, a informat miercuri Bloomberg, citat de Filip Stan de la România TV.

Este exact suma dată de România pentru vaccinurile „gratuite” achiziționate de cel mai prost premier din istoria României, Florin Cîțu, într-un număr care ar fi programat la înțepat fiecare cetățean major al țării de 15 ori (!).

Compania care a raportat venituri de 56 miliarde de dolari pentru producere de seruri experimentale Covid, se află în centrul unui scandal european care o vizează pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anchetată acum de Parchetul European pentru achizițiile enorme de vaccinuri ARN, de la Pfizer.

Albert Bourla a refuzat să participe la audierile pe această temă din Parlamentul European. În schimb, emisara sa, o directoare Pfizer, a recunoscut cu această ocazie că serurile experimentale nu opresc transmiterea virusului, ceea ce a constitituit „narativul” propagandei mincinoase de pe tot cuprinsul globului.

Vedeți și Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Totodată, Pfizer a anunțat recent că majorează prețurile vaccinurilor anticovid cu 400%: „Suntem încrezători că nivelul de preț din SUA al vaccinului COVID-19 reflectă rentabilitatea globală a acestuia”, a spus Albert Bourla.

Pfizer, firma preferată de Ursula, Cîțu și marii medici corupți și complici ai crimei din Româna, este cunoscută în SUA pentru cele mai mari daune plătite vreodată de o companie farmaceutică - sute de milioane de dolari - și pentru o amendă record de 2,3 miliarde de dolari.

Istoria criminală a Pfizer, AICI.