ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul James Woods este una dintre puținele voci de la Hollywood care vorbește în apărarea copiilor nenăscuți. În plin scandal în SUA privind tăierea finanțării publice acordate gigantului federal de servicii de avort Planned Parenthood, vedeta americană atacă practicile controversatei rețele de clinici din SUA.

 Cunoscut pentru rolurile "Casino” și "Once Upon A Time in America”, dar și pentru  opiniile politice extrem de tranșante, Woods a ironizat cum nu se putea mai bine modul în care Planned Parenthood își face reclamă. Actorul a postat un afiș de promovare al celor de la PP, în care se spune că „Planned Parenthood este un „spațiu sigur pentru toți oamenii”.  „Poate nu atât de sigur pentru generația viitoare”, a scris Woods pe Twitter deasupra imaginii.
 
Mesajul promoțional al PP este: „Planned Parenthood este un spațiu sigur. Noi respectăm și să cinstim pe toți oamenii, indiferent de rasă, etnie, gen, orientare sexuală, context socio-economic, vârstă, religie, forma corpului, dimensiune și capacitat”. Sub acest mesaj, cineva a adăugat, retoric, întrebarea: „Sigur pentru cine?”, aluzie directă la cei peste 300.000 fetușii uciși anual de clinicile Planned Parenthood, prin avorturi, scrie lifenews.com.

Woods nu este, totuși, singurul care are curaj să denunțe ceea ce se întâmplă în clinicile PP.
 
Printre americanii care au luat atitudine împotriva celei mai mari rețele de servicii de avort din SUA, finanțată din bani publici (circa 500 milioane USD anual), implicată într-un mare scandal de trafic ilegal cu organe de copii avortați, se numără și legendarul cântăreț de muzică country Charlie Daniels, actorii Kevin Sorbo, Patricia Heaton și Kelsey Grammar, dar și vedete ale fotbalului american.

Președintele Donald Trump a semnat imediat după învestire legea care obliga statele americane să finanțeze cu bani de la guvernul federal activitatea filialelor Planned Parenthood, „gigantul” avortului din SUA.

Practic, Planned Parenthood, cu filiere în toate statele americane, primea în mod obligatoriu prin lege bani de la bugetul federal. Multe din legislativele statelor americane au votat deja să retragă această fianțare oferită Planned Parenthood după scanadalul uriaș în care această organizație s-a dovedit implicată.