ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la începutul campaniei globale de injectare cu seruri genetice în 2021, relatările media despre „morțile subite” ale sportivilor au devenit treptat o parte din noua normalitate.

Este un fenomen la nivel mondial – iar Rusia nu face excepție, potrivit #HowManyMustDie, un proiect de colaborare lansat de STOPVACZISM, STOPPANIKA și canalul „Raising Awareness” al Annei Rudneva, după cum scrie jurnalistul Edward Slavsquat, care prezintă aceste cazuri din Rusia.

Pe 3 aprilie, grupul a publicat o listă a tinerilor sportivi ruși care „au murit subit”:

Mulți sunt foarte tineri – 18, 19, 21 de ani. În unele cazuri, presa a recunoscut în mod deschis că decedații au fost „vaccinați” și a suspectat o relație cauzală între vaccinare și deces. În multe cazuri, nu există informații despre „vaccinare”, dar se știe că oamenii de aproape toate profesiile au fost supuși constrângerii, iar sportivii aveau nevoie pentru a călători în străinătate.

Fără mai multe informații (pe care Ministerul rus al Sănătății refuză să le ofere, deoarece, în propriile cuvinte, transparența poate „provoca o atitudine negativă față de vaccinare”), niciunul dintre cazurile enumerate nu ar putea fi descris ca fiind concludent. Dar mai multe dintre acestea sunt clare.

Victor Plahuță, un halterofil în vârstă de 35 de ani, a fost internat în spital pe 28 octombrie 2021, la opt zile după ce a fost „vaccinat”. A murit o săptămână mai târziu, s-a spus că de pneumonie.


Grigori Maliarenko, în vârstă de 22 de ani, jucător în curse cu obstacole și membru al echipei naționale a Rusiei, a murit în timpul unei sesiuni de antrenament pe 24 mai 2021. Presa locală a relatat că a murit din cauza unui cheag de sânge care s-ar fi format într-o „infecție cu coronavirus” anterioară.

O lună mai târziu, un cheag de sânge a luat viața lui Maxim Ishkeldin, în vârstă de 30 de ani, membru al echipei naționale de hochei a Rusiei (foto deschidere).

„Sportivul a murit aproape instantaneu”, a informat presa rusă. 

Fotbalistul Alexander Kozlov, de 29 de ani, a murit subit în iulie 2022 din cauza unui cheag de sânge.

Alți sportivi tineri au suferit atacurilor de cord bruște în ultimii doi ani.

Desigur, mai multe lucruri pot provoca cheaguri de sânge și probleme cardiace, inclusiv Sputnik V.

Datele post-vaccinare publicate de Argentina arată că „vaccinul emblematic” al Rusiei este similar cu injecția AstraZeneca din punct de vedere al „siguranței”.

Nu este un lucru surprinzător dacă sunteți la curent cu colaborarea strânsă dintre guvernul rus și gigantul farmaceutic britanic-suedez. 


Din acest motiv Ministerul rus al Sănătății a clasificat rezultatele studiilor clinice ale Sputnik V, susținând că datele sunt „secret comercial”? 

Între timp, „morțile subite” continuă în Rusia – și nu se limitează la sportivi:
 
Mama unui jurnalist din Krasnoyarsk a murit la o lună după ce a fost vaccinată împotriva covid:
 
 
Dmitri Polușin, redactor-șef al KrasNews.com și blogger video, a relatat despre moartea mamei sale de 68 de ani într-un spital din Kyzyl. Olga Nikolaevna a fost spitalizată pe 18 iulie iar cu trei săptămâni mai devreme, pe 29 iunie, ea făcuse primul vaccin împotriva coronavirusului într-un centru comercial din capitala Tuva.
 
„Acesta a fost un moment pe care l-a ascuns de rudele sale până în ultima clipă”, a declarat fiul ei, Dmitri Polushin, pentru NGS24.RU.

Jurnalistul și-a desfășurat propria investigație, vizitând birourile și medicii care i-au văzut mama în ultimele săptămâni de viață:

„Mama mea avea 68 de ani și a urmat foarte responsabil toate măsurile de contracarare a coronavirusului. I-a ascultat pe medici, nu a deschis ușile nimănui. Nu a avut niciun contact nici măcar cu familia sa apropiată, nici pe propria ei soră nu o mai văzuse de luni de zile. Orice pentru a reduce la minimum riscul de infectare. Nu i-a deranjat inutil pe copii, așa cum fac mulți părinți. Și chiar a ascuns faptul că a făcut primul vaccin Sputnik V pe 29 iunie. A spus că a fost internată acolo din cauza tensiunii arteriale ridicate.”

Cu toate acestea, la mijlocul lunii iulie, starea de sănătate a femeii s-a agravat brusc. S-a dovedit că ea avusese recent un atac de cord și ceea ce ei spunea acum că e covid îi agravase insuficiența renală.
 
Jurnalistul mai povestește: „Am ținut legătura cu ea timp de trei zile, dar nu mai vorbea și pierdea contactul cu lumea exterioară. A fost internată în spital pe 18 și a murit pe 25 iulie. Nu voi intra în lungul lanț logic al evenimentelor, dar concluzia este că, dacă nu ar fi fost vaccinată, ar fi fost încă în viață.”

„Am găsit chiar centrul de sănătate din centrul comercial local în care mama mea fusese vaccinată. Le-am arătat documentul cu data, iar ei mi-au confirmat că a fost eliberat aici. Așadar, după părerea mea, medicii nu au informații complete despre efectele secundare, nu știu dacă vaccinul poate da în covid, nu cunosc răspunsurile la întrebările evidente.”, mai spune ziarstul pentru NGS24.ru.

La 1 aprilie, STOPPANIKA, un site care prezintă o hartă interactivă a vătămărilor suspectate a fi legate de vaccin, a compilat știri recente despre rușii care „au murit subit”:

Aceasta este doar o mică parte din cazurile din ultimele zile. [Dar] informațiile nu sunt introduse în hartă decât dacă există confirmarea că a fost făcută o injecție. […]

Oamenii mor din morți absurde, fără sens – și nimeni nu a fost încă tras la răspundere...

Rusia a înregistrat, în 2021, o scădere naturală a populației de peste 1 milion de oameni - o pierdere de vieți omenești care depășește chiar și cei mai întunecați ani '90.

Răspunsul guvernului?

„Acesta este un secret comercial.”