ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Project Veritas a lansat un al doilea lot de înregistrări audio, expunându-i pe directori CNN discutând despre cum NU trebuie difuzat scandalul legat de Hunter Biden, insultându-i pe americanii cubanezi care votează pentru președintele Donald Trump și comentând o serie de afirmații privind frauda electorală.

Așa cum a arătat ActiveNews, la 1 decembrie, Project Veritas a dat publicității transcrierea unor conversații editoriale interne de la CNN, înregistrate în secret de James O'Keefe de la Project Veritas.

Un nou calup audio de la Project Veritas arată că directorii CCN discutau la 23 octombrie despre cum trebuie tratată de rețeaua de televiziune scandalul Hunter Biden, cu faimosul laptop aparținând lui Hunter Biden, abandonat la un atelier de reparații de calculatoare. Și pe care s-ar fi găsit dovezi ale unei legături între afacerile sale de peste Ocean și faptul că tatăl său era vicepreședinte. Se presupunea de asemenea că laptopul lui Hunter Biden conține imagini cu fete minore.
 
 
Președintele CNN, Jeff Zucker, a declarat într-un apel înregistrat pe 21 octombrie, că „în ceea ce privește murdăria pe care o răspândesc (despre Hunter Biden), pornografia infantilă (acuzațiile) și toate acestea, nu cred că ar trebui să acoperim acele acuzații, chiar dacă sunt acolo pe Newsmax”.
 
Cynthia Hudson, vicepreședintă CNN, este înregistrată într-un apel din 9 septembrie în care spune că toți cubanezii din Florida votează pentru Trump pentru că sunt „atrași de agresori”. „Singurul motiv petru care (cubanezii din Miami) îl susțin pe Trump este din cauza narațiunii (Biden este socialist) și a faptului că, din păcate, trebuie să spun, există o populație care este foarte atrasă de agresori. Nimeni nu o combate în mod corespunzător în Florida, cubanezii urmează să voteze pentru Trump și asta e terifiant”.

O'Keefe consideră că e „inacceptabil” ca un șef executiv CNN „să insulte comunitatea cubaneză doar pentru că susține un candidat pe care rețeaua nu-l place”.

Într-o altă înregistrare audio, Zucker îl acuză pe președintele Trump că subminează „integritatea alegerilor”, sugerând că președintele ar putea fi o „amenințare la adresa securității naționale în lumina a ceea ce face”.
 
În timpul unei convorbiri din 11 noiembrie, Zucker a adus în discuție cazul Trump, spunând că reprezintă o „amenințare la adresa securității naționale”.

„Trump continuă să submineze integritatea electorală cu pretenții nefondate de fraudă. O.K? Și continuă să o facă. Și asta duce la întrebarea dacă Trump, în sine, este sau nu o amenințare la adresa securității naționale, în lumina a ceea ce face și în lumina a ceea ce a făcut”, spune Zucker.