Presa olandeză lansează mai multe întrebări după presupusa sinucidere a olandezului, în cazul crimei din Dâmbovița. Site-ul olandez OmroepBrtabant a preluat informația privind moartea cetățeanului olandez Joop V,  publicând și declarațiile fostei iubite ale olandezului, care spune că nu este surprinsă de ceea ce a făcut acesta pentru că „ a mai făcut în  trecut astfel de fapte” și chiar ar fi fost condamnat.  

Un alt site olandez citat în emisiunea Andreei Crețulescu la RTV încearcă să afle unele răspunsuri în cazul sinuciderii olandezului pedofil, sugerând, mai mult sau mai puțin voalat, că totul ar fi o diversiune.

1. De ce cineva se întoarce din România pentru a se sinucide aici?

2. De ce se ciocnește cu un camion uriaș într-un loc pustiu?

3. De ce a fost imediat poliția la fața locului, dar neagă faptul că mașina a fost urmărită?

4. De ce poliția știe imediat că a fost sinucidere și nu accident?

5. De ce poliția presupune imediat că bărbatul a acționat singur?

6. De ce pedofilii sunt căutați sau arestați în Olanda (sau „băgați sub un camion) doar atunci când autoritățile străine fac o anchetă?


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews