ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Aspiranții la mult râvnitul scaun de premier al Marii Britanii doresc cu orice preț să-și discrediteze contracandidații. Conservatoarea Andrea Leadsom a sugerat că ea este mai interesată de viitorul țării decât rivala sa Theresa May pentru că este mamă.

"(…) A fi mamă înseamnă să ai o miză foarte reală în viitorul țării noastre, o miză tangibilă. Ea are poate nepoate, nepoți. Dar eu am copii care vor avea la rândul lor copii ce vor fi o parte directă din ceea ce se va întâmpla mai târziu”, a spus dna Leadsom.

Comentariile acesteia, publicate sâmbătă în cadrul unui interviu, au dus la critici dure din partea susținătorilor Theresei May, ministru și favorită pentru a-i succeda lui David Cameron, scrie Agerpres.

Ulterior, Andrea Leadsom și-a cerut scuze pentru remarca sa și s-a retras din cursa Partidului Conservator pentru nominalizarea succesorului lui David Cameron, care a demisionat în urma Brexitului.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews