ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soțul președintei Camerei Reprezentanților, democrata Nancy Pelosi, a pledat marți vinovat la o acuzație de conducere sub influența alcoolului în nordul Californiei și a fost condamnat la cinci zile de închisoare, au anunțat autoritățile, citate de ȘtiripeSurse.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a pledat vinovat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, provocând vătămări corporale, a precizat Parchetul districtual din comitatul Napa într-un comunicat.

El a fost condamnat la cinci zile de închisoare și la trei ani de eliberare condiționată în urma unui accident produs la 28 mai în comitatul Napa, la nord de San Francisco, informează nbcnews.com.

Infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice nu necesita prezența inculpatului decât la ordinul judecătorului, iar Pelosi "nu a fost obligat de instanță să se prezinte personal", potrivit declarației procurorului.

O mostră de sânge prelevată după coliziune a arătat că Pelosi avea o alcoolemie de 0,082%, au declarat procurorii. Limita legală în California este de 0,08%.

Situația arată cât de mult respectă familiile care pretind că conduc America statul de drept și pe americani.