ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În baza discuției cu un număr de experți medicali, vestea foarte tristă este că se poate ca Damar Hamlin să fi murit pe teren. Trebuie investigată varianta ca vaccinul anti-COVID să fi contribuit la moartea lui [subită]”, scrie Steve Kirsch pe blogul său, prezentând câteva scenarii plauzibile legate de acest caz tragic, care este discutat intens în SUA.

Redăm mai jos comentariul lui Steve Kirsch:

Experții medicali pe care i-am consultat cred că există o mare probabilitate ca Damar Hamlin să fi murit cerebral în 10 minute după ce a căzut la pământ.

Motivul principal pentru această concluzie sunt cele 9 minute de RCP (resuscitare cardiopulmonară). Pur și simplu, este foarte rar ca cineva să nu sufere moarte cerebrală în acel moment.

Nu există nicio veste de la spital care să ne anunțe dacă creierul lui este încă în viață.

Este un lucru imoral să vorbim despre posibilitatea ca vaccinul anti-COVID să fi fost cauza?

Unii ar susține că este un lucru imoral și că sunt o persoană rea dacă vreau ca un potențial criminal să fie adus în fața justiției. Nu înțeleg de ce oamenii sunt supărați pe mine pentru că subliniez dovezile care sunt la vedere și ce înseamnă acestea.

Dacă Hamlin este în moarte cerebrală, trebuie luată în considerare posibilitatea ca vaccinul anti-COVID să fi avut un rol în cauzarea acestei condiții. Nu putem permite unui potențial criminal să fie liber.

Un expert medical cu care am vorbit a spus că există o posibilitate de 99% ca starea lui Damar Hamlin să fi fost cauzată de vaccin.

Argumentul în acest sens este că o vătămare de această natură (o lovitură relativ ușoară, în urma căreia au fost necesare 9 minute de RCP și eșecul defibrilatorului de a-l reanima) este fără precedent dacă nu a existat o afecțiune preexistentă. Dacă Hamlin ar fi avut o afecțiune preexistentă cunoscută, ar fi ieșit la iveală până acum.

Mai multe surse confirmă că Hamlin a fost vaccinat. De exemplu, echipa s-a lăudat că membrii ei sunt vaccinați 100%. Am auzit și de la un antrenor NFL că a fost vaccinat. Am auzit că sunt doar doi jucători în echipă despre care se știa că nu sunt vaccinați: Josh Allen și Cole Beasley.

Există unele relatări pe Twitter că el a fost vaccinat cu doar câteva zile înainte de eveniment, dar niciuna dintre aceste relatări nu au fost verificate și nu au fost luate în considerare în evaluările din acest articol.

Este posibil ca vaccinul să fi avut un rol în cauzarea morții lui? Iată două cele mai probabile scenarii:

Posibilitatea #1: Anevrism de aortă cauzat de vaccin 

Anevrismul de aortă este un efect secundar foarte cunoscut asociat cu vaccinul anti-COVID:


Potrivit unui expert medical (care este, de asemenea, vătămat de vaccin), „o tonă de răniți prin vaccinare au suferit anevrisme de aortă”. Să reținem că leziunile provocate de vaccin înregistrate în VAERS sunt subraportate, astfel încât cele 250 de rapoarte din VAERS pot reprezenta 25.000 de incidente.

Unii oameni au observat că Hamlin părea „palid și stins” la începutul jocului, ceea ce ar fi în concordanță cu această probabilitate.

O ruptură de aortă poate fi apoi declanșată de un impact brusc.

Aorta transportă sângele departe de inimă. O ruptură în acest loc face ca sângele să nu mai poată fi pompat în creier, chiar și cu resuscitare cardiopulmonară.

În acest caz, nici defibrilarea nu funcționează pentru a restabili fluxul de sânge către creier. Deși medicii ar putea să-i repornească inima, s-ar provoca sângerare internă.

Posibilitatea #2: Miocardită cauzată de vaccinul anti-COVID

Se poate ca vaccinul să fi creat leziuni cardiace (miocardită), care să fi cauzat un eveniment cardiac numir „inimă mărită”. Este posibil ca o creștere bruscă a adrenalinei să fi dus la un infarct miocardic, în care inima nu a putut fi repornită.

Scenarii puțin probabile

Commotio cordis a fost scenariul la care s-a gândit inițial doctorul McCullough, dar apoi, după consultarea cu alți experți, a exclus această posibilitate.

Experții cu care am discutat nu cred că acest lucru este foarte probabil.

Dacă ar fi fost v-fib (fibrilație ventriculară), defibrilatorul ar fi trebuit să își facă efectul și nu ar mai fi fost necesare 9 minute de RCP. Commotio cordis este un eveniment foarte rar și se întâmplă în general persoanelor mai tinere. Hamlin NU s-ar fi putut ridica după cădere dacă ar fi fost din cauza commotio cordis. Vezi acest comentariu pentru mai multe detalii.

De ce vaccinul trebuie luat în considerare ca posibilă cauză

Acest grafic spune totul:  

 

Graficul prăbușirilor și deceselor sportivilor din 1 ianuarie 2021 până în 27 noiembrie 2022, Good Scienting.

De asemenea, această bază de date este foarte convingătoare. Poate exista o explicație pentru toate aceste incidente? și de ce se ele întâmplă după aprilie 2021?


Ce va face NFL? Vor dori să fie stabilită cauza pentru această tragedie?

Un comentator a spus:

Există ZERO șanse ca NFL să permită familiei să facă o autopsie pentru a afla o posibilă legătură cu vaccinul. Dacă s-ar stabili o legătură, iar informațiile respective ar deveni publice, probabil că liga s-ar închide cel puțin pentru restul anului, deoarece fiecare jucător ar fi considerat o bombă cu ceas. Asociația de jucători va înnebuni. Aș spune chiar că vor plăti familia pentru a împiedica analizele postume dacă se va ajunge aici.

Rezumat

Trebuie să ne pregătim pentru posibilitatea ca Damar Hamlin să fie în moarte cerebrală.

Dacă este în moarte cerebrală, vaccinul anti-COVID trebuie considerat ca posibilă cauză.

Dacă Damar Hamlin este mort, sper că va exista transparență și va fi efectuată o autopsie completă pentru a descoperi dacă vaccinul anti-COVID este responsabil pentru moartea lui.

Dacă nu luăm în considerare posibilitatea ca vaccinul anti-COVID să-l fi ucis pe Damar Hamlin, vom lăsa ca un ucigaș liber să ucidă din nou și din nou.