ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Steven Seagal are interdicție de a intra în Ucraina, fiind considerat de autorități o amenințare la adresa securității naționale, după ce anul trecut el a primit cetățenie rusă, scrie The Telegraph, citat de Mediafax.


Astfel, Seagal se află pe lista neagră a autorităților din Ucraina, împreună cu actorul Gérard Depardieu și muzicianul Goran Bregovici.

Serviciul de securitate al Ucrainei a declarat că i-a interzis accesul în țară timp de cinci ani, potrivit site-ului de știri Apostrophe, care a publicat o scrisoare din partea reprezentanților în care se menționa că „a comis acțiuni periculoase din punct de vedere social ... care contrazic intereselor menținerii securității în statul ucrainean”.

Actorul din filmul Exit Wounds se afla în vizorul autorităților după ce acesta a declarat că anexarea Crimeei de către Rusia în 2014 a fost "foarte rezonabilă", iar mai apoi a avut un concert în Crimeea, împreună cu formația sa de blues, în sprijinul separatiștilor. 

Vedeta americană a efectuat vizite regulate în Rusia începând cu anii 1990, când a deschis o reprezentanță a lanțului de restaurante Planet Hollywood la Moscova.

El este văzut ca fiind un prieten apropiat al lui Vladimir Putin, considerându-l „unul dintre marii lideri ai lumii".