ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La începutul lunii iulie, ActiveNews publica prima parte dintr-o cercetare privind accepțiunea studenților americani privind identitatea de gen.

Atunci, tinerii americani erau întrebați dacă un bărbat alb de 1,75 să se considere o femeie asiatică de 1,95 metri și alte întrebări de acest tip. 

În partea a doua, realizatorii întreabă, pur și simplu, dacă există vreo diferență între bărbați și femei. Acest gen de întrebări pot părea copilărești, însă după vizionarea materialului, veți vedea că pentru viitorii absolvenți de studii superioare din SUA, nu e deloc ușor. Din păcate, teoria de gen pare să fi fost asimilată de adulții de mâine ai Americii.

Deja, în State s-a impus ideea că toaletele trebuie folosite în funcție de gen, nu de sexul biologic. Iar cei care nu doresc să ia parte la acest experiment social sunt aspru pedepsiți.

Ideologia genului sau teoria de gen susține că o sexul biologic al persoanei nu contează, ci doar identitatea de gen pe care acea persoană și-o asumă. Conform acestei ideologii, nu există doar două genuri, masculin și feminin, ci foarte multe. Un parlamentar german a identificat recent 60 de genuri. Facebook în engleză oferă posibilitatea utilizatorului să aleagă genul dorit dintr-o lungă listă de peste 50 de genuri, iar dacă nu se încadrează nici acolo, respectivul poate să-și inventeze ce gen dorește.


Studenții americani și identitatea. Poate un bărbat alb de 1,75 să se considere o femeie asiatică de 1,95 metri?