ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


6 aprilie: Televiziunea Suedeză - la Aktuellt - spunea că atentatul din Sankt Petersburg este o dovadă a eșuării integrării musulmanilor în societatea rusă.

7 aprilie: Russia Today susține că atentatul din Stockholm probează reușita integrării musulmanilor în societatea suedeză.

Suedia este țara în care crucile creștine au fost ascunse pentru a nu deranja semilunile primite cu brațele deschise, este țara a cărei capitală - Stockholm - are cartiere marginale islamizate, este țara care transmite la TV slujbele religioase ale mahomedanilor, este țara în care feministele europene și-au pus hijab de bună voie, este țara în care suedezii nu mai afirmă de mult că sunt suedezi, pentru a nu leza naționalitățile conlocuitoare. Și totuși, nu a fost de ajuns, scrie b1.ro.

 A fost chiar prea mult ar spune alții, acum la ceas de bilanț când s-au trezit și ei cu camionul în mulțime. Violențele emigranților musulmani în Suedia nu sunt de azi de ieri, dar autoritățile au preferat să le treacă sub preș. Au fost nenumărate jafuri, incendieri, violuri, sfidătoare toate.

Chiar și după ce atentatul de vineri a îngrozit lumea, ministrul suedez al educației a declarat: „Suntem o țară care răspunde atentatului cu dragostea de străini!"

Ca dovadă că Suedia a permis peste limita permisibilității este faptul că musulmani născuți și crescuți în Suedia, școliți și educați după toate standardele europene, cărora nu le-a lipsit nimic în țara de adopție, au plecat de bună voie și neîngrădiți de nimeni să se înroleze în organizația Statul Islamic.

1. Muhajir a crescut în Suedia, dar a reușit să ajungă după o călătorie de 15 luni în Siria sfâșiată de război și să se înroleze organizația teroristă Statul Islamic.
 
Articolul integral poate fi citit AICI.