ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Twitter a blocat două dintre conturile site-ului LifeSiteNews pentru postarea unui mesaj în care se menționează că „Rachel” Levine, transgenderul numită de președintele Joe Biden la Departamentul Sănătății este un bărbat, scrie LifeSiteNews.

Ambele relatări afișau un mesaj simplu pe care scria: „Biden numește transgender„ femeie” drept secretar adjunct al sănătății. ‘Rachel’ Levine este tată a doi copii. A divorțat de soția sa în 2013 după 30 de ani de căsătorie”.
 
Tweet-urile au inclus, de asemenea, un link către articolul LifeSite, în care Biden  anunța că a numit o „femeie” transgender ca secretar adjunct al sănătății și conținea o parte din propoziția din acel articol, „Joe Biden și-a anunțat intenția de a numi un bărbat confuz cu genul” în funcția de secretar adjunct la sănătate.
 
Articolul LSN de pe Twitter menționa paradoxul îngrijorător al faptului că o persoană care neagă știința de bază a anatomiei umane se va afla într-o poziție de autoritate în Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) al SUA, fără pretinsul „discurs al urii” împotriva lui Levine, conform „regulilor” Twitter.
Nu este prima dată când LifeSiteNews este cenzurat de Twitter. În decembrie 2019, Twitter  a suspendat pe termen nelimitat contul pentru un tweet care se lega de un articol despre activistul transgender Jonathan „Jessica” Yaniv.

Între timp, de la preluarea mandatului, Joe Biden a semnat deja un ordin executiv care solicită tuturor școlilor care primesc finanțare federală să permită transgenderilor să joace în echipele sportive și să folosească băile și vestiarele care corespund „identității lor de gen”.  Ordinul prevede că „O școală poate oferi facilități separate în funcție de sex, dar trebuie să permită elevilor transgender accesul la astfel de facilități în concordanță cu identitatea lor de gen” – din nou, un băiat bolnav poate folosi dușurile fetelor în prezența lor.