ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noul lider de la Casa Albă adună în jurul său oameni muc și sfârc, inaugurând era „Casei Albe Curcubeu”, cu încă un transgender în echipa guvernamentală. După ce a sunat-o pe Shawn Kelly, fost bărbat și veteran de război să conducă „echipa de tranziție prezidențială” (nomen omen), a venit rândul pediatrului Rachel Levine, cel mai înalt oficial din domeniul Sănătății din Pennsylvania să fie numit adjunct al Secretar ului Sănătății.
 
Numirea lui Levine vine la sfârșitul unui sezon electoral în care un număr record de activiști LGBT au candidat la alegeri.

Biden însuși a făcut acest anunț, marți seara. „Dr. Rachel Levine va aduce cu ea conducerea stabilă și cunoștințele vaste de care avem nevoie pentru a aborda pandemia, indiferent de rasă, religie, orientare sexuală, identitate de gen sau dizabilitate”, a spus Biden, subliniind că Levine este „o alegere istorică”. Dar și un medic calificat pentru a ajuta „la ghidarea eforturilor administrației noastre în domeniul asistenței medicale”.
 
Alături de Xavier Becerra, candidatul lui Biden la funcția de șef al Departamentului de Sănătate, Levine va avea sarcina de a supraveghea programe-cheie din departament, 10 birouri regionale la nivel național și Corpul Serviciului de Sănătate Publică al Statelor Unite.

Se pare că hormonii, machiajul și părul nu au reușit să facă să dispară definitiv masculinitatea din Levine. Încă de la începutul pandemiei, transgenderul a promovat restricții foarte dure și reguli agresive de distanțare socială, stârnind controverse.