ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul liberalilor din Marea Britanie, Tim Farron, și-a dat demisia în vară pentru că a avut de ales între mărturisirea credinței și mărturisirea liniei liberale. A ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat

Fostul lider liberal-democrat, care a demisionat în luna iulie a acestui an, după un șir de discuții pe tema faptului că homosexualitatea este un păcat, a spus că creștinii sunt considerați „periculoși și ofensivi" de către public.

„Dacă dețineți în mod activ o credință care este mai mult decât o expresie a identității culturale... sunteți considerați mult mai răi decât excentrici. Sunteți periculoși, sunteți ofensatori", a spus acesta, conform telegraph.co.uk.

Deputatul a declarat la începutul acestui an că este imposibil ca un lider politic să fie credincios Bibliei, după ce a fost în mod repetat hărțuit din cauza credinței sale.

Acesta s-a confruntat, de asemenea, cu întrebări dificile cu privire la opiniile sale despre avort, după ce a afirmat anterior că acesta este un lucru „greșit".

„Pentru a fi lider politic și a trăi ca un creștin, pentru a ține cu credință învățătura Bibliei, mi s-a părut o misiune imposibilă", spunea acesta în luna iulie.

„Liberalismul s-a distrus pentru că a distrus chiar punctul de vedere al lumii care i-a dat naștere, care l-a creat și l-a făcut posibil", adăugând că pentru „a sublinia creștinismul ar trebui golit liberalismul".