ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Baie de mulțime pentru Donald Trump care a rvenit, luni, în campanie, la doar câteva zile după spitalizarea pentru Covid-19. În mitingul de campanie de la Sanford, Florida, Trump a afișat o formă excelent și a anunțat: „Sunt imun acum. Mă simt puternic. Vă voi săruta pe toți, voi săruta toate femeile frumoase și pe toată lumea”, a spus președintele american, în uralele susținătorilor săi care i-au strigat „Încă patru ani!”, „Încă patru ani!” la Casa Albă.

Iar o recentă declarație a unui reprezentant OMS privind efectele negative ale lockdown-ului i-a servit președintelui Trump direct la fileu, care din nou și-a apărat poziția cu privire la deschiderea țării și deblocare economiei. „OMS a recunoscut că am avut dreptate. Blocajele ucid țări din întreaga lume. Remediul nu poate fi mai rău decât problema. Guvernatori democrați, deschideți statele!”, a scris Trump pe Twitter înaintea mitingului din Florida. 

„Se spune că sunt imun. Nu știu cât timp. Unii spun pe viață, alții spun că timp de patru luni ”, a adăugat Trump. Apoi i-a îndemnat pe americani să „iasă”, deși a admis admite că este „riscant”.

Nu puteau lipsi atacurile ala adresa rivalului Joe Biden. Trum nu are nicio îndoială: candidatul democrat la alegerile prezidențiale ar împiedica o redresare economică și ar „prelungi” pandemia. "Biden, a spus Trump, ne va întrerupe redresarea, va întârzia vaccinul, va prelungi pandemia și va anihila economia Floridei cu un blocaj draconic".

„Biden e controlat de „extremiștii de stânga. Dacă va câștiga, stânga radicală va conduce țara”, a fost avertismentul lansat de președinte. „Biden vrea să transforme Statele Unite în „Cuba comunistă” sau „Venezuela socialistă”,și-a continuat Trump atacul, adăugând că Biden a fost un mare iubitor al lui Castro”.

„Ador Florida!”, a continuat Donald Trump în acest stat care ar putea juca un rol crucial în seara de 3 noiembrie ștergând diferențele din sondaje.

„Acum patru ani a fost la fel, au spus că vom pierde Florida”. „În 22 de zile, vom câștiga în acest stat și vom câștiga încă patru ani la Casa Albă!”, le-a spus președintele susținătorilor săi.