ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În data de 1 februarie, un copil a murit la o zi după botez. Au urmat câteva zile de coșmar; un val de ură a măturat România. Pe data de 4 februarie a.c., am dezvăluit publicului ActiveNews, în premieră, rezultatele preliminarii ale autopsiei, cu totul diferite de ce prezenta PROTV sau alte surse mainstream: 

„Pe canale semi-oficiale (pe surse, cum se spune în breaslă), astăzi am aflat că rezultatul autopsiei copilului exonerează de vină pe Părintele Alexandru: copilul NU A MURIT ÎNECAT!" 

În tot potopul demonic declanșat de vocile care-l acuzau delirant pe Pr. Alexandru de omor în timpul săvârșirii Sf. Botez, am susținut cauza ADEVĂRULUI. În plin linșaj mediatic împotriva bietului Părinte nevinovat, am știut că Botezul e Sfânt - el vindecă, nu ucide. Dumnezeu a vrut ca acel copil să nu plece spre Veșnicie nebotezat. 

Raportul medico-legal a demonstrat și faptul că așa zisa apă (se știa exact și cantitatea, 110 ml!) "găsită" în plămânul copilașului, era o mare cacealma, pornită de la presupozițiile unui cadru de pe ambulanță, care a fost, probabil, dornic să devină vedetă de o clipă pe drama unei familii și pe chinul unui preot care se știa nevinovat. 

În tot cazul, tot scandalul a fost amplificat de elementele anticreștine din presă și de deontologii progresiști/globaliști, care au avut două chestiuni de rezolvat:

 i)  Să oculteze crimele din spitale, pacienții morți carbonizați la Piatra Neamț și mai ales la Matei Balș, ca să-l salveze pe omul Securității Globaliste și al progresiștilor din guvern, puiul de securist pregătit în retortele sistemului, Voiculescu. Vizată fiind, evident, privatizarea sistemului de sănătate, adică miliarde de euro. A trebuit să mai moară oameni și să se mai distrugă spitale (cu complicitatea lui Arafat), până când V.V. a fost înlocuit. 
 
ii) Să fie focalizată ura turmei decerebrate, a imbecililor utili, spre Biserica Ortodoxă Română, detestată de mogulii planetei din cauza faptului că încă susține fibra creștină și națională a unui stat aflat în descompunere și a unui popor disprețuit pentru că ÎNCĂ ARE FRICA DE DUMNEZEU.   

Declarația făcută la acea dată o susțin și astăzi: „Dacă la globaliști nu mă miră că atacă în mod concertat Biserica, pentru crearea perdelei de fum, iar imbecilii utili revoluționari o fac din ură, disprețul meu profund îl dedic acelor wannabe din Biserică și imbecililor cu patalama de teologi, ereziarhi cu idei personale, unii - vai! - purtători de rasă, care au venit în ajutorul denigratorilor, propunând modificarea ritualului pe model catolic, prin stropire, sau având propensiuni anabaptiste (botez la vârstă adultă).

Dumnezeu nu lasă nimic la voia sorții: toată această tulburare sper să fie spre folosul unora și spre vădirea lupilor în blană de oaie, a dușmanilor dinlăuntru.”

Slavă Domnului că Părintele, care nu a mai slujit trei luni de zile, trecând prin această Golgotă a persecuției și oprobriului, nevinovat fiind, a ieșit cu bine din acest marasm și i s-a permis să slujească - nimic nu-i întâmplător - chiar în Joia Mare, a Patimilor Mântuitorului.