ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu este prima oară când constatăm că unele dintre articolele publicate în premieră în presa română de ActiveNews ajung, cu greu, uneori, rareori, și în presa centrală controlată de partide și state (pe vremuri era ținută în lesă doar de Partid și de Stat și, bineînțeles, de omniprezenta Securitate; azi toate sunt mai multe).

Cum ar fi, de exemplu, articolul despre îmbolnăvirea dlui Vasile Bănescu de Covid după ce s-a vaccinat, apărut în premieră la ActiveNews. A doua zi toată presa era invadată de știre, bineînțeles, fără ca nimeni să se obosească să dea și sursa acesteia, după cum facem noi chiar și cu publicațiile online aproape necunoscute, din cel mai îndepăratate colțuri ale României,dacă furnizează un dram de adevăr. Pentru că așa e cinstit.

Principalul nostru atu este faptul că noi suntem avizi căutători de adevăr și îl scoatem la lumină, îl publicăm, imediat cum îl găsim. Un al doilea avantaj major este că nu suntem singuri. Putem spune, înclinându-ne, că beneficiem de sprijinul unor nenumărați luptători pentru adevăr, care ne transmit informații în timp real și cărora le mulțumim și pe această cale: cititorii noștri!

Cu ochii în 14 și cu susținerea cititorilor ActiveNews, credem că, în privința receptării, analizării și transmiterii la zi a pericolelor plandemiei căzute pe capul nostru, suntem, probabil, chiar mai informați decât agențiile de presă online și offline ale statului. Nu avem noi atâtea mâini și atâtea ore în zi pe câte ne-am dori pentru a reda tot ce știm. Dar măcar încercăm, pe cât putem.

În cazul de față, la care ne referim, este vorba de un Apel științific al doctorului Geert Vanden Bossche, virusolog și expert în vaccinuri, fost angajat al GAVI (inițiativa globală privind vaccinarea) și al Fundației Bill & Melinda Gates, care a tras un semnal de alarmă împotriva injectării heirupiste a populației cu vaccinuri Covid neviabile, considerând că acestea, pe termen lung, vor duce la înmulțirea mutațiilor virusului. Studiul lui Bossche, care de felul lui este pro-vaccinuri, a fost dat publicității pe 15 martie 2021. A doua zi, grație neobositului nostru coleg Vlad Pârău, semnalul era deja publicat de noi și citit de Dvs sub titlul: „Vaccinurile sunt arme de distrugere în masă”. LUMEA VA PLĂTI CUMPLIT! - Avertismentele grave către OMS ale virusologului Geert Vanden Bossche, fost angajat al Fundației Gates, și ale doctorului Vernon Coleman.

După lansarea scrisorii sale către OMS și lumea științifică alți specialiști l-au criticat, pe nava de apărare a umanității condusă de Robert F. Kennedy, chestionându-i chiar și sinceritatea apelului, afirmând că unele aspecte le-a surprins corect dar pe altele greșit sau că între rândurile sale se ascunde o agendă secretă a Înșelătoriei Covid. Dar pentru că o dezbatere științifică presupune audierea tuturor părților, aceeași platformă a găzduit ulterior și apărarea lui Bossche, într-un interviu video de lungă durată, realizat de președintele Alianței Internaționale pentru Sănătate Naturală. Chestiuni specioase dar foarte importante, pentru salvarea noastră, a fiecăruia.

Motivul pentru care este creditat până la urmă fostul vaccinist al lui Gates de către comunitatea din jurul avocatului RFK, nepotul președintelui JFK, este afirmația-cheie a studiului său, și anume că strategiile actuale de control ale virusului chinezesc, inclusiv programul global de vaccinare în masă, vor crea un "monstru incontrolabil".

Ați văzut undeva dezbaterea aceasta de primă mână și de nivel înalt în presa din această țară? Zero. Sinteza, din punct de vedere medical, despre falsa pandemie de Covid destinată controlului planetar și chiar și exterminării inevitabile a unei mari părți a omenirii, este simplă. Enunțată și de Bossche sau Coleman, dar și de alți zeci de mii de medici corecți din întreaga lume - cum sunt cei care se exprimă și prin Alianța Mondială pentru Libertate - ca și de numeroși medici români curajoși, ca cei care au semnat Apelul celor peste 120 de cadre medicale contra Dictaturii Covid: Toți putem să ne îmbolnăvim, nimeni nu trebuie vaccinat. Cu tratamentul corect, 99,7% scăpăm. Lucrurile acestea nu le vom auzi niciodată de la tovarășii care ne conduc sau de la presa pe care o plătesc ca să tacă sau, mai rău, să dezinformeze, să intoxice, să sufoce, să terorizeze (operațiunea la care și-au dat mâna cu frenezie și cei plătiți de aici și slugile dușmanilor noștri naturali).

De aceea, nu mică ne-a fost mirarea să vedem, totuși, că semnalul de alarmă tras de dr. Geert Vanden Bossche apare și în presa de limbă română mai centrală, mai de partid, mai de stat, mai de noua securitate, mai de cine știe ce alte interese, chiar și după o lună de la apariția ei pe Apărătorul lui RFK și la ActiveNews.

Nu și-au primit rata lunară? O scăpare? Sau a început să se crape dovleacul interminabilului Halloween planetar?

Oricum ar fi, le-a luat o lună. Iată de ce vă îndemnăm să ne citiți pe noi, să vă abonați la canalul nostru de Telegram și la buletinul nostru zilnic - care scapă de cenzura cu care deja ne confruntăm pe rețelele de social media - și să ne transmiteți mai departe și altora la care țineți, ca să fiți cu toții informați, iată, după cum se vede din imaginile de aici, cu o lună înaintea tuturor celorlalți. Nu uitați: un om informat este pe jumătate salvat.