ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DERAPAJ GRAV ÎN DIRECT!

Știu că acum ceva timp s-a tot distribuit un clip cu Alexandra Păcuraru de la Realitatea Plus, în care ea spunea ceva frumos legat de Biserica Ortodoxă. Mulți au felicitat-o pentru curajul de a mărturisi credința ortodoxă  la TV. Îmi pare rău că vă dau vești proaste dar...priviți acest videoclip și priviți pe cine ați distribuit. Acum o să urmăresc următoarele puncte:

Câte sesizări vor ajunge la CNA pentru afirmația "Din cauza nevaccinaților avem spitalele copleșite, spitalele pline". Pentru cei care nu știu, CNA a dat mai multe amenzi celor care au vorbit despre efectele secundare ale vaccinării sau despre constrângerile dictatoriale impuse prin certificatul verde. Unii au făcut sesizări la CNA pentru afirmațiile IPS Teodosie din cadrul unei emisiuni de dialog duhovnicesc iar CNA a amendat postul Radio Dobrogea cu o amendă de10.000 de lei, trecând peste somație, având în vedere că postul nu are în istoric nici un fel de abatere.

Dacă cineva din CNA se va autosesiza, așa cum s-a autosesizat si la afirmațiile unui ierarh din BOR

Dacă Realitatea plus va primi amendă sau somație

Dacă cineva va face sesizare la CNCD pentru afirmație "Emisiune liberă de nevaccinați"

Dacă Realitatea Plus va lua amendă și pentru textul de pe burtieră "Apostolii nevaccinării, arhangheli ce aduc moarte"

Câți vor mai distribui un clip în care Alexandra Păcuraru spune că "Din cauza nevaccinaților avem spitalele copleșite, spitalele pline"
 
 

Sursă video: Realitatea Plus
 
DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More