ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile ruse au declarat că fostul disident Alexei Navalnîi și-a pierdut brusc cunoștința și a murit subit vineri, 16 februarie 2024, la orele 14.00, în urma unui cheag de sânge, un efect advers deja frecvent al vaccinării Covid, atât cu produse experimentale occidentale cât și cu Sputnik.

Rușii au o istorie îndelungată de uzitare a înșelăciunii informative, a dezinformării, așa că nu pot fi crezuți prea ușor. Și totuși, orice analist cu o minimă experiență pe probleme de politică externă și rusească înțelege că acest deces subit vine ca bâta în baltă pentru a strica tot „feng-shui”-ul internațional obținut de Rusia după interviul piaristic al lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin.

Rusia nu avea absolut nici un interes propagandistic să-l ucidă pe Navalnîi. Dimpotrivă. Nemaivorbind că, cel puțin în privința Crimeei, Navalnîi era pe aceleași coordonate cu Putin:

Criticii anunțului rusesc privind moartea subită lui Navalnîi au afirmat și faptul că nici un medic nu putea să cunoscă atât de repede cauza unei morți.

Posibil.

Și totuși, la noi, cioclul vaccinist Adrian Marinescu, directorul medical al Institutul „Matei Balș”, care n-a aflat nici după trei ani care sunt cauzele incendiului care a făcut 24 de morți nevinovați în spitalul pe care îl păstorește acum - și cine sunt responsabilii - sau cum de mor subit pe capete sute sau mii de români după vaccinul recomandat de el ca „sigur și eficient”, știe precis, la doar câteva ore de la decesul președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma, care a fost cauza morții acestuia la numai 46 de ani: „gripă cu o evoluție fulminantă”.

Chiar așa, fără autopsie, Marinescu deja știe tot? Și-a schimbat specialitatea peste noapte?

Evident, la fel ca „maestrul” și predecesorul său, Adrian Streinu-Cercel, cioclul Adrian Marinescu se folosește ticălos de moartea tânărului politician PNL-ist și „îi sfătuiește” pe toți românii „să ia foarte în serios gripa, să se vaccineze și să aibă partea de prevenție”.

Sigur „vaccinul anti-gripă” (cu sau fără ARNm?) te salvează de moarte, că așa se zicea și de „vaccinul” Covid?

Pare destul de cinic și ridicol în același timp faptul că abia ce a terminat premierul PSD Marcel Ciolacu de zis că-s bătaie de joc „concediile medicale pentru strănut” și a și decedat subit un partener de guvernare chiar „de gripă”...

În 5 ianuarie 2010, apreciatul actor de la „Cronica Cârcotașilor” Aurelian „Toni” Tecuceanu, acum foarte regretat, a murit la același Institut de Boli Infecțioase „Matei Balș”, pe-atunci condus de maestrul de pompe funebre Adrian Streinu-Cercel, poziție pe care nu a lăsat-o din mâini nici pe când era secretar de stat în Ministerul Sănătății, încălcând flagrant Legea ANI.

Tătuka cioclului vaccinist Adrian Marinescu, de la care acesta a învățat „meserie”, a declarat imediat, în plină campanie de vaccinare impotriva așa zisei „gripe porcine” A H1N1, pe care tot el o manageria, că Toni Tecuceanu ar fi murit în urma unor complicații suferite după contractarea virusului „gripei noi”. Vina lui ar fi fost că nu era vaccinat.

Și, la fel ca în perioada criminalei campanii de vaccinare covid, acum completată cu vaccinarea rujeolică, HPV sau „gripă fulminantă”, s-a declanșat simultan, de la acest caz fals mediatizat propagandistic în cheia lui Streinu-Cercel, o întreagă isterie națională pentru vaccinarea „anti-gripă porcină”, cam la fel cum a fost și la „gripa aviară”.

Ani de zile familia lui Toni Tecuceanu s-a judecat cu Institutul „Matei Balș” și cu managerul instituției, Adrian Streinu-Cercel, pentru declarațiile false ale acestuia și pentru obținerea dosarului medical al regretatului actor, pe care, nici după hotărârea instanței cioclul nu voia să-l dea.

După 10 zile de chin la „Balș”, pe 5 ianuarie 2010, la ora 7:00, actorul Toni Tecuceanu a decedat, iar medicii au susținut că organismul acestuia nu a mai rezistat, cel mai probabil el suferind un infarct.

„În aceste condiții, am fost surprinși și indignați de apariția pe posturile de televiziune și presa scrisă a lui Adrian Streinu-Cercel, care a declarat că decesul lui Aurelian Tecuceanu a fost provocat de gripa porcină” - se arăta în acțiunea depusă în instanță - „în condițiile în care pe certificatul constatator al decesului sunt menționate bronhopneumonie acută bilaterală, stop cardio-respirator și obezitate de gradul II, fără să se facă vreo referire la virusul A/H1N1.”

Conform documentației intrate în posesia jurnaliștilor de la ziarul Libertatea, moartea artistului nu ald fost cauzată în nici un caz de virusul AH1N1.

„Virusul fusese tratat și supratratat corect și nu avea cum să producă șocul brusc în care a intrat Toni Tecuceanu pe data de 5 ianuarie 2010, la ora 3.00”, a fost concluzia pe care a tras-o doctorul Ion Alexie. Specialistul a întocmit și posibilele cauze care au dus la prăpădirea acestuia:

„În ordinea importanței, cauzele morții actorului sunt embolism pulmonar acut, pneumonie bacteriană nosocomială cauzată de acinetobacter baumanni, sindromul SIRS/SEPSIS produs de infecții nosocomiale, folosirea antibioticului Tigacyl, prelungirea nejustificată a corticosteroizilor și posibil infarct subendocardic, pentru care nu există evidență credibilă”, a scris doctorul român stabilit în Statele Unite ale Americii, potrivit investigației Libertatea, care indica suspiciuni de malpraxis.

Demontarea susținerilor lui Streinu-Cercel au continuat în expertiza semnată de Ion Alexie și depusă în instanță de familia "cârcotașului”. Documentația demonstra că doctorii care s-au ocupat de actor nu și-au făcut treaba așa cum trebuie, iar neglijența lor ar putea duce chiar la un malpraxis medical și chiar la fals în declarații sau în acte oficiale, se arăta în ancheta Libertatea.

Porcina a fost o încălzire pentru Covid. Familia Tecuceanu afirma că prietenii și cunoscuții i-au evitat, chiar și în timpul înmormântării, de frică, pentru a nu risca o eventuala infectare cu „virusul mortal” al „gripei porcine”...

Revenind la cazul prezent, familia lui Cătălin Toma ar trebui să întreprindă aceeași acțiune cu Adrian Marinescu ca familia lui Toni Tercuceanu cu Adrian Streinu-Cercel, în condițiile în care, potrivit surselor ActiveNews, președintele CJ Vrancea era vaccinat Covid și, la spitalele în care a fost internat (Spitalul Județean Vrancea și Matei Balș),  „analizele au scos în evidență faptul că avea metale grele în organism”.

Nu în ultimă instanță, familia ar trebui să studieze efectele adverse ale vaccinurilor experimentale Covid și să caute să afle cauzele exacte ale morții tânărului politician.

În cazul în care se dovedește că moartea acestuia poate avea legătură cu lunga listă a acestor „efecte adverse”, atunci, dacă Putin l-a ucis pe Navalnîi, și Iohannis l-a ucis pe Toma.

Iată de ce: