ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragii mei, e din ce în ce mai bine: a murit o tânără de 29 de ani la Cluj (foto sus), intrată în moarte cerebrală din senin, ale cărei organe au mers la 5 pacienți pentru transplant, și nu întâmplător cineva a întrebat pe pagina logodnicului dacă era vaccinată, v-am povestit chiar ieri de un caz similar, tot aproape de Cluj – înțeleg că fata era vaccinistă covinsă. Discuția care a urmat însă este SF cu apostilă: un comentator răspunde celei care a întrebat să lase familia îndurerată în pace, femeia, în replică, îl lămurește că nu din nesimțire întreabă, ci pentru că e important să știm adevărul, dacă în felul ăsta putem salva vieți – și aici vine definitiva istețului: "DEJA AU FOST SALVATE. S-AU DONAT ORGANE.”. Cum, cum?! Fraților, s-a terminat. Dacă asta înseamnă să fii responsabil și să te vaccinezi pentru a salva vieți, să mori și să te faci organe pentru transplant, eu zic să ne tragem câte-un cearșaf în cap și să ne îndreptăm în liniște spre cimitir, să nu producem panică.

 

*

Să nu credeți că progresiștii nu știu de ce mor subit atât de mulți tineri, negarea publică e o chestiune de orgoliu și de fanatizare de grup în susținerea unei idei indiferent de absurdul situației, dar în mintea lor e la fel de limpede ca și pentru noi ce se întâmplă – măcar noi ne descărcăm verbal frustrarea, dar ei se ambiționează să-și facă praf creierul în încercarea de a se convinge că totul e în regulă. Ce mare minune să te duci pe la festivaluri în formă maximă și brusc să ajungi în groapă? Se-ntâmplă frecvent. Nu, e clar pentru toată lumea unde suntem și primii care-și vor lua câmpii sunt prietenii progresului. Nu știu cât de bine își urmează cursul planul "resetării”, dar știu că selecția naturală funcționează brici, ori de unde-și ia startul.

*

Este important să facem noi tot ce nu vor ei să facă, ei însemnând atât autoritățile, cât și presa (și abia asta e cu adevărat dezgustător) – spre exemplu, să inventariem cazurile de efecte adverse medii și severe după vaccinare. Toți cei care cunoașteți persoane care s-au ales cu manifestări urâte după vaccin, sau poate sunteți chiar voi în situația asta, trebuie să vorbiți peste tot pe unde puteți despre lucrurile astea, fără frică, fără rețineri. Aici sigur puteți. Numărul foarte mare de persoane pe care le cunosc doar eu rămase cu dureri inexplicabile care nu răspund la nici un tratament, plus cazurile grave, care au suferit luni de zile la limita supraviețuirii, aflate și acum într-o stare extrem de șubredă, ca să nu mai vorbim de lista nepermis de lungă de decese, cu precădere pe bază de cheaguri de sânge, sunt suficiente motive să afirm că din punctul acesta este deja vina noastră dacă facem fără să ne plătească nimeni exact ce face presa miluită (licență Ion Cristoiu), adică păstrăm tăcerea, ne ocupăm de orice altceva, punem poze cu floricele și animăluțe simpatice în timp ce în jurul nostru se desfășoară un dezastru medical de proporții, pus nu doar cu mâna, ci cu forța, cu amenințarea, cu presiuni infernale – despre dezinformări și manipulări nici nu mai zic. Trebuie să putem evalua dimensiunea dezastrului ăstuia, ca să înțelegem de unde vin disperarea și isteria cu care suntem împinși să ne jucăm sănătatea la loterie – termenul le aparține, chiar acum pregătesc programul "Loteria vaccinării”, cu tichete de masă în valoare de 100 de lei pentru "câștigători”, atât valorează sănătatea voastră. 

Nota Redacției: Începând de astăzi, Anca Radu, grafician cu pană bună și verb puternic, a acceptat invitația de a-și împărtăși opiniile cu cititorii ActiveNews. Îi mulțumim și îi urăm Bun venit!