ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am refuzat mulți dintre noi logica injectării sub presiune, pentru că aveam îndoieli atât despre eficiența, cât și despre necesitatea, dar mai ales despre siguranța unui demers experimental ireversibil, pentru a combate un pericol de 0,0...%.

Apoi am constatat din aproape în aproape, caz cu caz, că nu am fost chiar paranoici degeaba și că într-adevăr cineva s-a jucat cu sănătatea oamenilor. Și-a făcut loc revolta în mintea tot mai multora dintre noi — și dintre ei, ca să menținem taberele.

Pe măsură ce numărul și gravitatea efectelor adverse au crescut în mod accelerat, au început să fie tot mai clare conexiunile dintre experimentele fără responsabilități asumate de către producătorii poțiunilor magice și manifestările agresive despre care deja auzeam tot mai des.

Problema este că acum cazurile de nenorociri postexperimentale au ajuns foarte aproape de noi, în familiile noastre, prilej cu care, din combinația de revoltă și neputință, se instalează disperarea în toată regula.

Disperarea este cu atât mai mare cu cât foarte mulți dintre cei care s-au supus experimentului, chiar dacă se văd cu sănătatea praf, neagă chiar și acum posibilitatea de a exista o legătură directă între una și alta. Cu cât se neagă mai multă vreme evidența, cu atât este frânat procesul de căutare a unui posibil remediu, măcar acolo unde se mai poate, în măsura în care se mai poate interveni pentru contracararea dezastrului.

Reacțiile despre care știu eu de la persoane foarte apropiate sunt atât de variate și de impredictibile, încât numai o bază de date foarte generoasă ar putea face vizibile niște tipare, care să îi ajute pe medici să înțeleagă ce se întâmplă și cum se pot stopa niște evoluții catastrofale.

E în interesul tuturor să vorbiți.

Un material amplu exact la temă este articolul semnat de Irina Bazon (care a făcut o muncă extraordinară în toată perioada asta oribilă de doi ani încoace, culegând și traducând pentru noi cele mai solide studii) și Victor Roncea — e lung, nu vă place (și e doar prima parte), dar sunt lucruri despre care tare mă tem că vom vorbi mult de aici încolo:

Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)